Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tinctura de Mesteacan - edeme de origine cardiaca si renala , hipertensiune - 50 ml DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Infectii intestinale, enterita si enterocolita, colita de fermentatie, diabet (adjuvant), valori crescute ale colesterolului (adjuvant), ateroscleroza (adjuvant), guta, reumatism ...
   


TINCTURA MESTEACAN 50ML DACIA PLANT


Compozitie: Tinctura de Mesteacan (Betula pendula).

Indicatii:

  Intern: litiaza renala si urinara actioneaza mai ales asupra uratilor si mai putin asupra oxidantilor si fosfatilor; pielita si pielonefrita (mai ales cronicizate), cistita-se combina cu tinctura de ienupar in proportii egale; infectii intestinale, enterita si enterocolita, colita de fermentatie si de putrefactie-se combina cu tinctura de ienupar si cu cea de coada soricelului; diabet (adjuvant), valori crescute ale colesterolului (adjuvant), ateroscleroza (adjuvant)-se combina cu tinctura de anghinare, in proportii egale; guta, reumatism-se combina cu tinctura de ienupar si de trei frati patati, in proportii egale; bronsita cronica si acuta, laringita si esofagita, guturai, gripa-se combina cu tinctura de menta si propolis, in proportii egale; infectii bacteriene diverse se combina cu tinctura de menta si arnica, in proportii egale; ascita-se combina cu tincura de ienupar in proportii egale.

 
   Extern: cresterea parului - se frectioneaza usor radacina parului, cu un amestec de tinctura de mesteacan si tinctura de ardei iute (in proportii egale); rani, plagi atone, plagi infectate-comprese cu amestec in proportii egale de tincturi de mesteacan, coada soricelului si arnica. 
Administrare: Conform specificatiilor de la fiecare afectiune in parte.