Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tinctura de Muguri de Plop - tuse , bronsita , afectiuni renale , acnee , - 50 ml DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Gripa, guturai, dureri de gat, bronsita, amigdalita, cistita, infectii renale, dureri de cap, accesele de febra, guta, reumatism, afectiunile tumorale benigne, diaree, colita de fermentatie si de putrefactie.
   


TINCTURA MUGURI PLOP 50ml DACIA PLANT


  Recomandari tinctura de muguri de plop: Guturai , Raceala si gripa , Ulcer varicos , Enterite, Enterocolite si Colite de putrefactie , Amigdalita , Cicatrizarea ranilor , Cicatrici.

Compozitie: Tinctura de Muguri de Plop  (Populus nigra).

  Indicatii tinctura de muguri de plop :

   Intern: Gripa, guturai, dureri de gat, bronsita, amigdalita, cistita, infectii renale, dureri de cap, accesele de febra, guta, reumatism, afectiunile tumorale benigne, diaree, colita de fermentatie si de putrefactie.

  Extern: arsuri, rani deschise, cicatrici inestetice, eczeme infectioase, herpes, tumori exteriorizate, cancer de piele, hemoroizi, ulcer varicos. 

  Administrare: Modul de administrare se gaseste in prospect pentru fiecare afectiune in parte.