Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tinctura de Rostopasca - afectiuni hepato-biliare , colecistopatie - 50 ml DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Icter, hepatita virala A, B si C - se asociaza cu tinctura de pufulita cu flori mici, si cea de anghinare; dischinezii biliare, calculoza biliara, atonie veziculara, colici biliare; constipatie atona; boli de splina si intestinale;
   


TINCTURA ROSTOPASCA 50ml  DACIA PLANT


 

Recomandari: Cancer.
 

Compozitie: Tinctura de Rostopasca (Chelidonium majus).
 

Indicatii: Intern: icter, hepatita virala A, B si C - se asociaza cu tinctura de pufulita cu flori mici, si cea de anghinare; dischinezii biliare, calculoza biliara, atonie veziculara, colici biliare; constipatie atona; boli de splina si intestinale; angina pectorala (adjuvant), arteroscleroza cerebrala - se asociaza cu tinctura de paducel 2 parti si o parte rostopasca; isterie, insomnie, neliniste - se combina cu tinctura de sunatoare si cu cea de valeriana.

Extern: negi, bataturi, intarituri ale pielii, cheratita - compresa cu tinctura pe zona afectata; fibrom uternin - compresa cu tinctura pusa pe zona abdominala inferioara; cancer de piele - comprese pe locul afectat; infectii cronicizate la nivelul pielii, ulcere pe piele vechi, atone - comprese cu tinctura de rostopasca combinata cu cea de tataneasa in proportii egale; infectii genitale cu papiloma, candida, tricomonas - aplicatii de extract moale cu un tampon de vata. 
 

Administrare: Se ia de regula 1/2 lingurita de tinctura diluata in 100 ml apa, de 3-4 ori/zi.