Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tinctura de Sanziene - cistita , edeme , reumatism , afectiuni ale tiroidei - 50 ml -Dacia Plant

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Hipertiroidie, hipotiroidie, noduli tiroidieni, reumatism, infectie urinara si renala, boli de piele, intoxicatii (adjuvant), hernie, nervozitate, tulburari de menopauza, nevroza (recomandat impreuna cu lavanda si tei), diaree, enterita, enterocolita...
   


TINCTURA SANZIENE 50ml  DACIA PLANT

 

Recomandari Tinctura de Sanziene: Sindrom entero-renal , Hipotiroidism , Epilepsie.
 

Compozitie: Tinctura de Sanziene.
 

Indicatii Tinctura de Sanziene: Intern: Hipertiroidie, hipotiroidie, noduli tiroidieni, reumatism, infectie urinara si renala, boli de piele, intoxicatii (adjuvant), hernie, nervozitate, tulburari de menopauza, nevroza (recomandat impreuna cu lavanda si tei), diaree, enterita, enterocolita, sindrom entero-renal (recomandat impreuna cu ienupar si cretisoara), stari de excitatie cerebrala, afectiuni febrile, epilepsie, isterie, insomnie, stari de oboseala si slabicune.

 

Extern Tinctura de Sanziene: rani, rani care nu se inchid, reumatism, pete pe piele, erizipel, eruptii tegumentare, cancer al tiroidei si paratiroidei. 
Administrare: Intern: Se ia de regula 1 lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa, de 3-4 ori pe zi.

Extern: comprese, lotionari sau spalaturi.

Extractele hidroalcoolice sunt obtinute prin preparare la rece si ca atare conserva excelent proprietatile terapeutice ale plantei. Dintre remediile din plante cu administrare orala extractele hidroalcoolice sunt cele mai usor si cel mai rapid de asimilat de catre organism, efectul terapeutic instalandu-se in timp scurt.

Tinctura de sanziene : producator Dacia Plant Romania