Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tinctura de Talpa Gastei - insomnii , nervozitate , gastrita - 50 ml DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Aritmie cardiaca de origine nervoasa,, insomnii , nervozitate , gastrita, hipertensiune, ischemie cardiaca...
   


TINCTURA TALPA GASTEI 50ml  DACIA PLANT


Compozitie: Tinctura de Talpa Gastei (Leonorus cardiaca).
 

Indicatii: Intern:

- aritmie cardiaca de origine nervoasa, hipertensiune, ischemie cardiaca - 1 lingurita in 50-100 ml de apa de 4 ori pe zi. Se asociaza foarte bine cu tinctura de paducel si cu cea de vasc. Eficienta tratamentului se vede dupa primele 3 saptamani de administrare.

- distonii neuro-vegetative, menopauza - 1 lingurita in 100 ml de apa de 3 ori pe zi.

- insomnie, menopauza - 1-2 lingurite in 100-200 ml de apa, pe stomacul gol, inainte de culcare.

- menstruatii neregulate, hipomenoree adjuvant, se asociaza in proportii egale cu tinctura de salvie si de seminte de marar, se ia 1 lingurita din acest amestec de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, diluat in 100 ml de apa.

- meteorism, diaree - se asociaza cu tinctura de fenicul si cu cea de cimbru, se ia 1/2 lingurita din aceasta combinatie inainte si dupa masa.

- bronsita, astm - rol adjuvant, se combina cu tinctura de cimbru si cu cea de menta. Se ia din aceasta combinatie 1/2 lingurita de 6 ori pe zi.

- isterii, depresii nervoase, boala Basedow - se ia 1 lingurita de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Asocierea cu tinctura de sunatoare si de captalan da rezultate foarte bune.

-hipertrofie a prostatei - adjuvant, se asociaza cu tinctura de pufulita si cu cea de ghimpe. Se ia 1 lingurita de 3 ori pe zi din acest amestec.

Este indicata mai ales persoanelor la care aceasta afectiune este asociata cu cele cardiovasculare ori cu diferite tulburari psihice.

- dificultati de concentrare mentala, vertij - 1/2 lingurita de tinctura in 100 ml de apa, se administreaza de 3 ori pe zi, pe stmacul gol.

Pentru cresterea eficientei se poate combina cu tinctura de rozmarin si de menta.

Administrare: Intern: se ia de regula 1 lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa, de 3-4 ori pe zi.