Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tinctura de Telina - vitalitate , afrodisiac - 50 ml DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Insuficienta suprarenala, eczeme care apar pe fondul unor tulburari glandulare, reumatism, guta, diabet (adjuvant), febra intermitenta, obezitate, vitiligo, psoriazis, acnee (mai ales cele care apar pe fondul unor disfunctii hormonale), sterilitate masculina si feminina, impotenta hormonala
   


TINCTURA TELINA 50ml  DACIA PLANT


Recomandari: Nefrita , Litiaza urinara (Calculoza urinara) , Vitiligo , Sterilitate.

Compozitie: Tinctura de telina.

Indicatii: Intern: Insuficienta suprarenala, eczeme care apar pe fondul unor tulburari glandulare, reumatism, guta, diabet (adjuvant), febra intermitenta, obezitate, vitiligo, psoriazis, acnee (mai ales cele care apar pe fondul unor disfunctii hormonale), sterilitate masculina si feminina, impotenta hormonala, amenoree (absenta patologica a ciclului menstrual), dismenoree, astenie, surmenaj, nervozitate, convalescenta, adjuvant in litiaza renala, retentie urinara si colica nefritica, hidropizie, anorexie, digestie lenta, meteorism, constipatie, ulcer, bronsita, tuse cronica.

Extern: Pletora, pigmentare anormala a pielii, degeraturi, plagi.

Administrare: Intern: Se administreaza in apa - o lingurita la 100 ml de apa, cu exceptia cazurilor in care aportul suplimentar de apa este contraindicat.

Extern: comprese.

Extractele hidroalcoolice sunt obtinute prin preparare la rece si ca atare conserva excelent proprietatile terapeutice ale plantei. Dintre remediile din plante cu administrare orala extractele hidroalcoolice sunt cele mai usor si cel mai rapid de asimilat de catre organism, efectul terapeutic instalandu-se in timp scurt.