Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

TINCTURA ECHINACEEA 50ml DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


TINCTURA ECHINACEEA 50ml DACIA PLANTEste o planta de peste un metru, cu flori mari si rosii, aclimatizata la noi, fiind adusa din SUA. Celebritatea si-a castigat-o aceasta planta prin efectele sale imunostimulatoare extrem de puternice, fapt care o recomannda in tratarea unei game practic infinite de afectiuni si tulburari: de la guturai, gripa si infectii respiratorii acute si cronice, pana la reumatism infectios, dermatoze rebele si diferite forme de cancer. Cea mai utilizata forma de administrare este tinctura, despre care vom vorbi in continuare.
   


TINCTURA ECHINACEEA 50ml DACIA PLANT


Este o planta de peste un metru, cu flori mari si rosii, aclimatizata la noi, fiind adusa din SUA. Celebritatea si-a castigat-o aceasta planta prin efectele sale imunostimulatoare extrem de puternice, fapt care o recomannda in tratarea unei game practic infinite de afectiuni si tulburari: de la guturai, gripa si infectii respiratorii acute si cronice, pana la reumatism infectios, dermatoze rebele si diferite forme de cancer. Cea mai utilizata forma de administrare este tinctura, despre care vom vorbi in continuare.

 
 

Actiuni: Intern: imunostimulent puternic (polizaharidele cu greutate moleculara mare pe care le contine intensifica fagocitoza), antibiotic, bacteriostatic, antiviral bun, diaforetic bun, depurativ mediu, analgezic usor, antitoxic bun. Extern: antiseptic, stimulent al imunitatii locale, cicatrizant.
 Indicatii
TINCTURA ECHINACEEA 50ml DACIA PLANT:

 Intern:
 guturai, faringita, laringita, traheita, amigdalita, bronsita, pneumonie (adjuvant ) (1 lingurita diluata in jumatate de pahar de apa luata de 4 ori pe zi, pe stomacul gol) -         gripa, infectii respiratorii in faza acuta (1 lingurita diluata in jumatate de pahar de ceai de menta la temperatura camerei, luata de 4-6 ori pe zi, pe stomacul gol) -         tumori benigne si maligne (adjuvant) (1 lingurita in 100 ml de apa, de 3 ori pe zi;foarte eficienta este mai ales planta luata sub forma de pulbere) -         cistita, infectii renale (adjuvant) (1 lingurita diluata in jumatate de pahar de apa, de 4 ori pe zi, pe stomacul gol) -         reumatism infectios, eczeme infectioase recidivante (1 lingurita diluata in jumatate de pahar de apa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol)

-         herpes (adjuvant), hepatita virala A, B, C, D (adjuvant) (se combina in proportii egale tinctura de echinacea cu tinctura de anghinare (cynara scolymus) (se ia 1 lingurita din acest amestec dizolvata in jumatate de pahar de apa, de 4 ori pe zi
 Extern: rani cu risc mare de infectare (se pun comprese cu tinctura vreme de 15 minute dupa care se lasa rana sa se usuce la aer) plagi supurande, plagi purulente (se pune o compresa bine imbibata cu tinctura vreme de o ora dupa care se lasa plaga inca o ora sa se usuce la aer)eczeme infectioase si alergice, gangrena

intepaturi de insecte (se pune pe locul afectat o compresa bine imbibata cu tinctura vreme de 3-4 ore)

 

TINCTURA ECHINACEEA 50ml DACIA PLANT