Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tonic hepatic - antiseptic general - 50 ml DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Adjuvant in tratamentul hepatitei A, B si C, inclusiv a sechelelor hepatice si a hepatitei cronice evolutive; adjuvant in ciroza hepatica; dispepsie, digestie lenta, atonie digestiva; dischinezie bilara, colecistita; microlitiaza biliara
   


TONIC HEPATIC 50ml  DACIA PLANT


Recomandari: Ciroza hepatica , Colecistita , Hepatita cronica.

Compozitie: Extracte hidroalcoolice din plantele: Cynara scolymus, Betula pendula, Chelidonium majus, Artemisia absinthium, Achillea millefolium, Hypericum perforatum, Mentha sp.

Indicatii: Adjuvant in tratamentul hepatitei A, B si C, inclusiv a sechelelor hepatice si a hepatitei cronice evolutive; adjuvant in ciroza hepatica; dispepsie, digestie lenta, atonie digestiva; dischinezie bilara, colecistita; microlitiaza biliara; atonie intestinala, constipatie atona; balonare asociata problemelor hepato-biliare.

Administrare: Se ia de regula 1 lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Prima doza se ia dimineata, cu jumatate de ora inainte de micul dejun dupa luarea dozei se ramane in pozitia culcat, pe partea dreapta.

Este foarte important diluarea in apa a acestui remediu inaintea administrarii, alcoolul este practic nenociv.

Pentru copiii peste 10 ani se va administra jumatate de doza, pentru cei intre 3-10 ani se va administra 1/3, 1/4 din doza.

Precautii: persoanele foarte slabite, devitalizate vor lua jumatate din doza prescrisa si nu vor face cure mai lungi de 2 saptamani cu 3-4 zile de pauza intre ele.