Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

DAITAB 100tb STAR INTERNATIONAL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


DAITAB 100tb STAR INTERNATIONAL
imbunatateste functiile pancreasului si reduce nivelul sanguin al glucozei, fiind benefic diabeticilor non-insulinodependenti (in diabetul de tip II)
   


DAITAB 100tb STAR INTERNATIONAL

Indicatii:
   
Valori crescute ale zaharului din sange;adjuvant in terapia diabetului non-insulino-dependent (diabet de tip II); prevenirea complicatiilor diabetului - tulburari cardio-vasculare, retinopatie, nefropatie, infectii repetate; protejarea celulelor pancreatice producatoare de insulina.

Compozitie:
   
Pterocarpus marsupium, Piper longum, Lochnera roseae, Gumacacia, Syzygium cumini, Enicostemma littorale, Tinospora cordifolia, Trigonella foenum graecum, Momordia charantia, Azadirachta indica, Yashad bhasma, Gymnema sylvestre, Gumacacia. . Ingredientele aduc un continut ridicat de minerale (calciu, magneziu, fosfor, potasiu, fier), acizi grasi nesaturati (oleic, linoleic), proteine, carbohidrati si derivati, pectine, gume vegetale, fibre vegetale; principii active: glicozizi, steroli, alcaloizi, taninuri, polifenoli, lactone, terpenoide, flavone, cyanidine, substante aromate, uleiuri eterice aromate, vitamine, enzime. Contine un principiu activ cu structura asemanatoare insulinei, numit p-insulina (se gaseste in planta Momordica charantia).

Administrare:
   
Adulti: 1-2 tablete de 2-3 ori/zi, inainte de masa. DAITAB nu are efecte secundare nocive sau reactii adverse neplacute la dozele maxime recomandate. Nu este recomandat bolnavilor diabetici aflate in tratament cu insulina.

Actiuni:
   
DAITAB este un produs functional in metabolismul zaharului din sange. Prin stimularea functiei pancreatice, a productiei de insulina, el este un hipoglicemiant. Principiile active continute in produs in cantitati homeopatice confera acestuia proprietati de tonic general, de stimulare digestiva. DAITAB are o efecte energizante, antioxidante si de imbunatatire a capacitatii de aparare a organismului. Este util in anemii, dispepsii, ca vitaminizant si ca stimulator al secretiilor salivare pentru realizarea unei bune digerari a alimentelor. imbunatateste functiile pancreasului si reduce nivelul sanguin al glucozei, fiind benefic diabeticilor non-insulinodependenti (in diabetul de tip II). Plantele din compozitia sa sunt presate la rece, astfel oxidul de zinc, care are un rol important in metabolismul insulinei, nu este afectat de procesarea tehnologica.