Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

5 HTP

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


depresie, imbunatateste calitatea somnului,
stimuleaza memoria, sustine procesele de invatare,
 reduce durerile cronice de cap, reduce unele forme
 de dependenta alcool, tutun, droguri
   


 5-HTP 30tb Nature"s Way America  antidepresiv, imbunatateste calitatea somnului, stimuleaza memoria, sustine procesele de invatare, reduce durerile cronice de cap, reduce simptomele in sindromul premenstrual si tulburarile legate de menopauza, reduce unele forme de dependenta 

Recomandari 5-HTP :
5-HTP (l-5-Hidroxitriptofan) este un aminoacid precursor al neurotransmitatorului serotonina – numita si “substanta fericirii”. Natures’s Way® foloseste 5-HTP natural, extras din semintele plantei Griffonia simplicifolia.
functionarea normala si mentinerea sanatatii sistemului nervos:
induce calmul, siguranta de sine, relaxarea, dorinta si capacitatea de comunicare (creste nivelul serotoninei)
induce somnul, reduce numarul trezirilor nocturne (creste nivelul melatoninei)
reduce consumul alimentar excesiv (in special carbohidrati) cauzat de tulburari emotionale
reduce unele forme de dependenta (ex.: alcool, tutun)
Compozitie 5-HTP :
Per 2 tablete
5-HTP    100 mg
(l-5-Hidroxitriptofan)(din Griffonia simplicifolia)
Vitamina C    120 mg
Vitamina B6 20 mg
Mod de utilizare 5 HTP :
Se incepe cu cate 1 tableta/zi, se creste doza la fiecare 3-5 zile pana la maxim 4 tablete/zi divizate in minim 2 administrari sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Poate provoca tulburari gastrointestinale (crampe intestinale, diaree, greata), insomnie, somnolenta, dureri de cap. Pentru ameliorarea acestor simptome se reduce doza, daca persista intrerupeti administrarea.
A nu se administra copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor care folosesc antidepresive (IMAO, SSRI), fenfluramina, care sufera de ulcer, boala Crohn, colon iritabil, colita ulcerativa, intoleranta la gluten. Dupa administrare nu se conduc automobile sau utilaje grele.
Prezentare 5 HTP : cutie 30 cps
Producator 5 HTP : Secom

Contraindicatii 5-HTP

Nu se administreaza copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor care folosesc antidepresive, inhibitori MAO, celor care sufera de ulcer, boala Crohn, colon iritabil, colita ulcerativa, boala celiaca. Dupa administrare nu se vor conduce automobile sau utilaje grele. 

 

Efecte secundare 5-HTP

Administrarea produsului poate provoca dureri de cap, abdominale, diaree, rinoree, somnolenta. Daca aceste manifestari persista, intrerupeti administrarea.