Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

DETERGENT BIO LICHID PT.RUFE COLOR SENSITIVE HYPOALERGEN 1.5L SODASAN

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


DETERGENT BIO LICHID PT.RUFE COLOR SENSITIVE HYPOALERGEN 1.5L SODASAN


   


DETERGENT BIO LICHID PT.RUFE COLOR SENSITIVE HYPOALERGEN 1.5L SODASAN

Nu contine inalbitori, prin urmare protejeaza fibrele si culorile.

-Nu contine parfum nici uleiuri esentiale, dar rufele raman cu un miros curat si sanatos, mai ales daca se usca in spatii deschise.

-Datorita compozitiei, poate fi folosit si la apa dura.

-Contine materii prime organice certificate.

-Cantitate recomandata:
-80 ml pentru un ciclu de spalare de rufe cu murdarire medie.

-Ingrediente:
-30-50% sapun din plante*, 2-5% citrati, 2-5% etanol (alcool din plante), 2-5% poliaspartati, 0-2% uleiuri esentiale naturale(d-limonen*, citral*, linalool*, citronellol*).
* certificate organic.

-ORIGINEA SI PROPRIETATILE INGREDIENTELOR:
-SAPUNUL si poliaspartatiiau o actiune comuna complementara si intensificatoare. Pentru SAPUN, uleiul vegetal din cultivatiile certificate organic este saponificat printr-un procedeu special folosind hidroxid de potasiu si nici un generator extern de caldura.

-SAPUNUL ca substanta activa de spalare incorporeaza intr-un fel unic toate proprietatile necesare procesului de spalare: umezire, afanare si absorbtia murdariei. Efectul sapunului este intensificat de poliaspartatii si alcoolul. Acesti doi agenti sunt derivati din materiale prime bazate pe plante (lapte, zahar, amidon, si ulei de cocos) prin conversie chimica folosind acizi. In acelasi timp, aceasta combinatie elimina dezavantajele SAPUNULUI, mai exact ale formarea sapunului calcifiat, care poate sa se depuna pe rufarie daca doza de balsam nu este adaugata.

-ALCOOLUL, care deriva din fermentarea amidonului vegetal, ajuta la pastrarea detergentului lichid si prin urmare permite o concentratie ridicata a ingredientului de spalare activ.