Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

DETERGENT BIO PRAF COMPACT DE RUFE COLOR SI ALBE 1.2kg SODASAN

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


DETERGENT BIO PRAF COMPACT DE RUFE COLOR SI ALBE 1.2kg  SODASAN


   


DETERGENT BIO PRAF COMPACT DE RUFE COLOR SI ALBE 1.2kg  SODASAN

Detergent BIO compact rufe Sodasan-1,2kg

Detergent natural pentru rufele din bumbac, in, canepa, fibre sintetice.

Ingredientul principal este sapunul pur vegetal
Confera hainelor un miros proaspat, fin si sanatos.
Este eficient fara sa lase chimicale in hainele care le purtam noi si copii nostri.
Ingredientul principal al acestui detergent este sapunul pur vegetal. Sapunul este cea mai naturala substanta de curatare atat pentru om cat si pentru natura.

Spre deosebire de toti ceilalti agenti activi de suprafata sapunul este inlaturat dupa utilizare deoarece isi pierde proprietatile active imediat reactionand cu calcarul intotdeauna prezent in apa si apoi se descompune complet.

Ingrediente:

sapun din uleiuri vegetale, carbonat de sodiu, silicati, minerale din argila, alcool sulfat din ulei de cocos, aditivi balsamici din plante. colectat din plante salbatice

DECLARATIA DE CONFORMITATE A PRODUSULUI:

Sapun fabricat din uleiuri vegetale > 30 % in zone certificate cultivate organic
Minerale din argila si silicati
(argila, fitosilicat, metasilicat) 15 - 30 %
Carbonat de sodiu 5 - 15 %
Zeoliti 5 - 15 %
Alcool sulfat din ulei de cocos 1 - 5 %
Aditivi balsamici < 1 % certificat cultivat organic / colectat din plante salbatice
Umiditate pudra 10 – 15 %

ORIGINEA SI PROPRIETATILE INGREDIENTILOR:

Principalul ingredient activ continut de pudra de spalare SONETT este SAPUNUL fabricat din diverse uleiuri vegetale – ulei de palmier, ulei de rapita si ulei de cocos– prin fierberea lor cu solutie alcalina. Uleiurile provin in totalitate din cultivatii organice sau biodinamice.

SAPUNUL ca substanta activa de spalare incorporeaza toate proprietile necesare pentru procesul de spalare – umezirea, afanarea si absorbirea murdariei.

CARBONATUL DE SODIU este fabricat prin transformarea oxidului de calciu in clorura de calciu.

METASILICATUL apare din fuzionarea nisipului de quartz sand cu carbonatul de sodiu. Carbonatul de sodiu si metasilicatii intensifica lesia datorita alcalinitatii lor si promoveaza indepartarea substantelor grase in special.

ZEOLITUL A si SILICATUL STRATIFICAT au ambele roca de silicat ca materie prima de origine. Pe langa proprietatea lor de a lega oxidul de calciu in apa, aceste substante leaga simultan substantele organice si pigmentii de culoare dizolvati in apa de spalat si ii impiedica sa se depuna pe rufarie.

ALCOOLUL SULFAT DIN ULEI DE COCOS, derivat al uleiului de cocos, sprijina sapunul in solubilitatea acestuia fata de grasimi.

BIODEGRADABILITATE:

SAPUNUL fabricat din uleiuri vegetale are o trasatura iesita din comun in comparatie cu toate celelate substante active de spalare, mai exact se combina imediat dupa folosire cu calciul mereu prezent in apa menajera pentru a forma sapun de calciu si prin urmare se autoneutralizeaza prin efectul sau asupra organismelor vii.(degradare primara).
Sapunul de calciu este apoi degradat 100% de microorganisme in dioxid de carbon si apa (degradare secundara).

ALCOOL SULFAT DIN ULEI DE COCOS fabricat din materii prime naturale, regenerabile, ramane neschimbat in timpul procesarii in structura sa moleculara interna. Prin urmare este usor detectat de microorganismele din apa menajera si este usor biodegradabil, insemnand ca este reintegrat rapid si complet in ciclul sau natural.

Componentii care raman, CARBONATUL DE SOIU, MINERALELE DIN ARGILA si SILICATII sunt substante minerale care nu au nevoie sa se degradeze mai departe in natura.

SAPUNUL si ALCOOL SULFAT DIN ULEI DE COCOS sunt clasificate ca rapid biodegradabile conform instructiunilor OECD.

AMBALARE:

Carton: Material reciclabil. > 80 %
Interior sac: PE
Cerneala imprimare: vopsea alimentara

Maner: PE Carton extern: Material reciclabil. > 70 %
sac 10 kg : sac hartie captusit cu PE
Pentru toate rufele albe si colorate din bumbac, in, canepa si fibre sintetice carora le confera un miros proaspat, fin si sanatos.
Atat pentru spalari manuale cat si pentru masina automata.
Este compact si eficient fara sa lase chimicale in hainele care le purtam noi si copii nostri.

Ingredientul principal al acestui detergent este sapunul pur vegetal. Sapunul este cea mai naturala substanta de curatare atat pentru om cat si pentru natura. Spre deosebire de toti ceilalti agenti activi de suprafata sapunul este inlaturat dupa utilizare deoarece isi pierde proprietatile active imediat reactionand cu calciul care este intotdeauna prezent in apa si apoi se descompune complet.

DOMENII DE UTILIZARE:

Pentru toate rufele colorate si albe din bumbac, in, canepa si fibre sintetice cu temperatura de spalare 40° - 95°C.
Pentru lana sau matase recomandam detergentul nostru dedicat.

Intrebari si raspunsuri:

Ce se intampla daca am o reactie alergica de la un detergent sau alta solutie?

Incetati imediat folosirea produsului! Ne instiintati prin email sau telefonic despre problema, ne trimiteti produsul inapoi. Vom lua deindata masuri pentru a clarifica si corecta situatia.

Sunt produsele hipoalergenice?

Produsele noastre contin in proportie covarsitoare materii prime care prin natura lor sun hipoalergene. Totusi, se poate intampla ca la o folosire neconforma cu instructiunile date de producator, sau intr-o concentratie prea mare, sau la o utilizare mult mai des decat necesar, sa apara intolerante minime, si cu efect pe termen scurt. In orice caz, clatiti abundent zona afectata. In caz de ingurgitare apelati la medic!

Se pot folosi aceste produse de catre femei gravide?

Produsele nu sunt create special pentru femei gravide, dar sunt produse blande, destinate utilizarii in cotidian. Conform unor cercetari, femeile insarcinate trebuie sa evite anumite uleiuri esentiale chiar daca acestea sunt pur naturale. Pentru o mai mare siguranta recomandam deci versiunile neutre ale produselor noastre. Pe de alta parte, am consultat specialisti in aromoterapie, iar uleiurile esentiale folosite in produsele noastre nu sunt contraindicate in perioada de sarcina in caz de uz extern.

Sunt produsele potrivite pentru pielea sensibila?

Nu afirmam ca produsele nu vor cauza niciodata vreo reactie la nivelul pielii, vorbim aici in special de produsele de curatenie in camin (aici puteti folosi preventiv manusi). Detergentii de rufe si de vase, produsele de igiena personala sunt in asa fel concepute, si cu o proportie foarte ridicata de ingrediente naturale care au fost special selectate avand in vedere acest criteriu.

Care este termenul de pastrare a produselor?

36 de luni de la data fabricatiei, noi recomandam 6-12 luni de la deschiderea ambalajului pentru solutiile lichide si pana la 18 luni pentru prafuri si produse solide. Si dupa aceasta perioada sunt bune, dar incep sa piarda mirosul dat de uleiuri care prin natura lor sunt volatile, sau isi scad din performante.

De ce sa cumpar produse bio / organice?

Multi oameni aleg sa consume alimente naturale din cultivatii biologice si organice pentru a evita igestia pesticidelor si a altor reziduuri toxice care se afla in cultivatiile clasice.
In aceeasi ordine de idei trebuie sa evitam macar in camin utilizarea chimicalelor de sinteza.
Cercetarile arata ca peste 60% din compusii care ne ating pielea se regasesc apoi si in sistemul sanguin.
Prea multe ingrediente din produsele de curatenie si cosmeticele clasice, sunt chimicale extrem de toxice.

Care este definitia unui produs organic?

O planta care a fost crescuta fara utilizarea pesticidelor, nemodificata genetic, defapt fara vreo interventie agresiva din partea omului, sau crescuta salbatic se numeste planta organica.
Produsele care sunt fabricate din ingrediente organice sunt monitorizate permanent si sunt certificate de catre institutii abilitate in acest sens. Legile care guverneaza acest proces sunt stabilite la nivel european.

Au aceste produse ingrediente care au fost testate pe animale?

Niciunul dintre produsele noastre nu au fost vreodata testate pe animale, si nici ingredientele din care sunt fabricate.

Sunt oare aceste produse potrivite pentru Vegani sau Vegetarieni?

Produsele nostre sunt potrivite pentru vegetarieni in sensul ca nu contin nici un ingredient cu provenienta de la animale. Exceptia este sapunul pentru pete si spalari grele care are in compozitie bila de bovine.

Foarte important:

bovinele nu au fost in nici un caz sacrificate pentru a obtine acest extras; producatorul se aprovizioneaza de la centre de sacrificare a animalelor pentru industria alimentara.