Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

DETERGENT LICHID DIN MASLINE PTR. RUFE DELICATE *BIO 1L SONETT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


DETERGENT LICHID DIN MASLINE PTR. RUFE DELICATE *BIO 1L SONETT

Pentru tesaturi delicate, lana si matase pana la 40°C. Pentru spalare manuala si automata. Reactanti derivati pur vegetali.

Fara ingrediente petrochimice. Fara parfumuri, agenti de colorare sau de complexare, conservanti sau enzime. Complet biodegradabil.

   


DETERGENT LICHID DIN MASLINE PTR. RUFE DELICATE *BIO 1L SONETT

Pentru tesaturi delicate, lana si matase pana la 40°C. Pentru spalare manuala si automata. Reactanti derivati pur vegetali.

Fara ingrediente petrochimice. Fara parfumuri, agenti de colorare sau de complexare, conservanti sau enzime. Complet biodegradabil.

Ingrediente:

Sapun din ulei de masline si ulei de rapita - organice, reactanti din zahar, alcool vegetal (etanol), apa turbionata.

Utilizare:

Masina de spalat de 4.5 kg:

Zone cu apa de duritate medie si mica: 60 ml

Zone cu apa dura si foarte dura: 90 ml

Adaugati in compartimentul pentru detergent al masinii de spalat.

Nu pulverizati concentratul pe rufele uscate. Acest lucru ar putea cauza decolorarea tesaturilor sensibile.

1 L de Lichid neutru din masline pt.spalare lana si matase este suficient pentru 17 spalari in zonele cu apa de duritate medie si mica.

Spalare manuala: aprox. 15 - 30 ml pentru 5l apa

Adaugati sub jetul de apa, apoi adaugati articolele de rufarie. Amestecati usor. Ajustati apa de clatire la temperatura apei de spalare pentru prevenirea socului termic.

Sapunul de masline: Fructele provin din cranguri de maslini seculare in regiunile mediteraneene ale Italiei, Spaniei si Greciei. Prin procese mecanice cum ar fi presarea si centrifugarea, este extras uleiul de masline. Uleiul de masline este cea mai buna materie prima din categoria uleiurilor pentru fabricarea sapunului bland si restaurarea filmului protector hidrolipidic deficitar. Compozitia sa echilibrata de acizi grasi, efectul vindecator asupra inimii si sistemului circulator si dezvoltarea remarcabila a maslinului intr-un ciclu de 7 ani demonstreaza apropierea si relatia speciala a acestui ulei fata de umanitate. Sapunul din ulei de rapita saponificat cu hidroxid de potasiu ajuta la cresterea puterii de spalare. Pe langa in si floarea soarelui, rapita este una din putinele fructe uleioase cultivate pentru productia de ulei in climatul nostru temperat central european, de asemenea certificat organic. Etanolul provine din fermentatia plantelor care contin amidon cum ar fi porumbul sau cartofii. Etanolul ajuta la mentinerea sapunului in stare lichida, in acelasi timp imbunatatind solubilitatea fata de grasimi a detergentului. Reactantii din zahar: Zaharul, amidonul si uleiul de cocos sunt materiile prime pentru reactantii din zahar utilizati. Proportia reactantului din zahar este ajustata continutului de sapun al detergentului pentru a asigura distributia cat mai fina posibil a sapunului de calciu format de apa dura in suspensie si pentru a preveni depozitarea acestuia pe rufe. In acest produs, uleiul de masline presat la temperaturi ridicate este procesat intr-un sapun cu proprietati excelente de curatare si hranire care restaureaza pelicula hidrolipidica protectoare deficienta pentru tesaturile din lana sau matase. Cu ajutorul reactantului din zahar este creat un detergent bland pe baza de sapun, usor de utilizat chiar si in conditii de apa dura si care mentine toate proprietatile pozitive ale unui sapun detergent. La temperaturi mai scazute de 10° C, produsul se schimba si devine mai mat si mai dens, dar acest lucru dispare din nou in conditii mai calde si dupa o agitare usoara daca este necesar.

Prezentare:

1 Litru

Producator:

Sonett, Germania