Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail

Diabet

Diabet tratament produse naturiste: cele mai bune pastile pentru diabet diabetico cate 2 pastile/zi ( una inainte cu 1 ora de cele 2 mese principale ale zilei) dar aveti variante si ceai antidiabetic Cyani pentru faze mai usoare se consuma o cana dupa fiecare masa

Diabetico

Stoc: stoc limitat

Regleaza glicemia in diabet de tip II zaharat Cei care sufera cu glicemia pot avea un rezultat foarte bun folosind diabetico 2 capsule pe zi cate...

Ceai antidiabetic

Stoc: in stoc

ceai antidiabetic cu actiune : antidiabetica, astringenta si diuretica se consuma 1 cana dupa masa (3 cani pe zi) Ambalare vrac 70 gr.


Regim diabet zaharat 1. ALIMENTE PERMISE FARA CANTAR ( nu influenteaza glicemia major) Carne : maxim 300-400 gr/zi – slaba ( rasol/gratar ) : - pasare ,fara piele si grasime ( gaina , pui , curcan ) ; - vaca , vitel ( mai rar , e carne rosie si are colesterol); - NU porc , miel , rata , gasca - moderat – vita , pui , curcan - NU organe , piftie , alte mezeluri – ( fara prajeli , afumaturi ) Peste ( alb ) : maxim 400 gr/zi - ( rasol/gratar ) , ( proaspat/congelat ) sau 150 gr branza si 200 gr carne/zi Branzeturi : 300 gr/zi , ( telemea capra , vaca nesarata ) ; NU smantana , branza topita , cascaval , branza burduf , telemea oaie , unt , untura , seu ; DA ulei ( 20-30 ml ) , margarina ( consum moderat ) ; Oua : 1-2/saptamana , fiert sau ochiuri in apa Legume : 400-500 gr/zi – 800-1000 gr/zi ( in ciorbe cu/fara carne , inabusite , nu calite , sau salate ) Varza alba , varza rosie , varza bruxelles , brocoli , ciuperci , conopida , guile ,spanac , dovlecel , fasole verde , bame , sparanghel , salta , vinete , rosii , laptuci , ardei gras , castraveti ( gatite sau in salate acrite cu lamiae sau otet de mere ) Morcov , telina , pastarnac , patrunjel radacina – cate o bucata mica la o ciorba ( daca se pun cartofi in ciorba se fierb separate si se scad din cantitatea permisa zilnic ) Ceapa ( 1 bucata potrivita ) , usturoi ( 2-3 catei/zi ) ( partea verde din ceapa , usturoi verde si praz este permis in orice cantitate ) Gogosar , ardei capia – 1-2 bucati/zi 2. ALIMENTE PERMISE CU CANTAR 10 % HC – 300 gr : fructe proaspete : mere cretesti , fragi , capsuni , zmeura , mandarine , visine , caise , cirese timpurii de mai , pere mici verzi , portocale , gutui , piersici ( nu foarte coapte ) kiwi ( 150 gr/portie la 10.00 respectiv la 16.00 , intre mesele principale; ca variant in loc de fruct , salata de morcovi si/sau sfecla rosie sau gogosar cu cas ) 5% HC – 600 gr ( 300 gr/portie ) : pepene verde , grape-fruit ,lamaie 4% HC- 500 ml : lapte/iaurt/lapte batut/sana , degresate ( <2% gras ) sau 250 gr cas / urda de capra ; 250 gr lapte/iaurt /zi ( de ex 250 gr la micul dejun si 250 gr la culcare ) 20 % HC – cantarite fierte – 150 gr : cartofi natur /orez brun / gris (galusti) / paste fainoase dure sau 150 gr mazare uscata , fasole boabe , ( doar rar , la pranz cu carne slaba , salata , dupa ciorba, fara paine) 50% HC – paine cate 40-60 gr ( 2-3 felii subtiri)/portie dimineata respective la pranz – preferabil graham/intermediara sau la pranz mamaliga pripita de 4 ori mai mult ca painea ( la pranz , aporximativ o cana=250 gr , in loc de paine ) SEARA de dorit a se evita fainoasele ( legume inabusite din categoria “fara cantar “ sau salate cu carne sau branza slaba ) OCAZIONAL : - Nuci , alune - Alcool ( vin alb sec , 1 pahar 150 ml ) - Ceai , cafea neagra indulcita cu indulcitor natural cu stevie - Sifon/apa mineral ( daca nu e hipertensiv ) apa plata - Ceai antidiabetic cate o cana la fiecare masa principal 3. ALIMENTE INTERZISE ( cresc periculos glicemia ) Biscuit , zahar , ciocolata , prajituri , bomboane , dulceturi , halva , rahat , inghetata , bere , vin dulce , must , struguri , prune , mere golden sau ionatan , miere , cozonac , banana , curmale , stafide , smochine , coliva , cirese de iunie , bauturi racoritoare cu zahar chiar light , covrigi din comert ECHIVALENTE: 10 gr HC ( glucide ) =>100 gr fructe = 50 gr cartofi = 100 gr morcovi = 100 gr sfecla rosie =>20 gr paine ( felie subtire ) = 250 ml lapte = 80 gr mamaliga pripita Pacient supraponderal- 140-160 gr HC/zi
Ordoneaza dupa