Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

DIAREX 30tb PRISUM HIMALAYA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


DIAREX 30tb PRISUM HIMALAYA
Indicatii:
Diarex tablete are un efect favorabil asupra starii de sanatate iar prin efectul antibacterian si astringent normalizeaza tranzitul intestinal, fiind eficient in diareea de diferite etiologii.
   


Ajuta la reglarea tranzitului intestinal

diareea acuta si cronica de diverse etiologii
adjuvant in tratamentul sindromului de intestin iritabil

Compozitie - Per tableta:
Extracte:
Holarrhena antidysenterica 245mg
Tinospora cordifolia 16mg

Pulberi:
Aegle marmelos 245mg
Punica granatum (rodie) 82mg
Shankh bhasma (calciu, magneziu si fier organic din cochiliile scoicii Turbinella pyrum) 61mg
Cyperus rotundus 51mg

Efect astringent:
Aegle marmelos este considerat arbore sacru, fiind recunoscut pentru proprietatile sale terapeutice din cele mai vechi timpuri. Extractul de Aegle marmelos controleaza faza hipersecretorie din diareea infectioasa acuta sau cronica. Substantele active din aegle marmelos extrase din fructe, frunze si radacini sunt alcaloizi, taninuri, mucilagii.

Efect antiifectios:
Holarrhena antidysenterica este una dintre cele ma utilizate plante in medicina traditionala, pentru tratamentul diareei si dizenteriei. Are rol astringent si antibacterian. Are rol benefic in tratamentul diareei provocate de Salmonella, Shigella, E. Coli.

Efect antispastic:
Tinospora cordifolia este un arbust recunoscut pentru proprietatile sale antipiretice si imunomodulatoare. Prin continutul de substante amare are si rol antispastic si antiinflamator.

Efect antiinflamator:
Cyperus rotundus este recunoscut in medicina traditionala pentru proprietatea de a vindeca ulcerul si ranile. Are rol antiinflamator si trateaza inflamatia tractului gastro-intestinal.

Efect demulcent:
Extractul de Aelge marmelos favorizeaza vindecarea mucoasei digestive prin efectul demulcent si antiinflamator.

Efect antiinflamator:
Cyperus rotundus are rol antioxidant si protejeaza mucoasa gastro-intestinala de actiuneaa nociva a radicalilor liberi. Prin restabilirea sistemului de aparare antioxidant la nivel gastro-intestinal se rupe cercul vicios malabsorbtie-diaree-maldigestie.

Nu contine arome sau coloranti artificiali.

Prin efectul antibacterian si astringent, Diarex regleaza peristaltismul, fiind eficient in tratarea diareei acute sau cronice.

Proprietatile antiinflamatoare, antioxidante sidemulcente faciliteaza procesul de vindecare a mucoasei intestinale, iar efectul antispastic calmeaza colicile abdominale

Prezentare:
30 tablete.

Indicatii:
Diarex tablete are un efect favorabil asupra starii de sanatate iar prin efectul antibacterian si astringent normalizeaza tranzitul intestinal, fiind eficient in diareea de diferite etiologii.

Proprietatile antiinflamatoare ajuta procesul de vindecare al mucoasei intestinale, iar efectul antispastic indeparteaza colicile asociate infectiilor digestive.

Administrare:
copii 1-6 ani: 1/2 tableta de 2 ori/zi
copii 7-14 ani: 1 tableta de 2 ori/zi
adulti: 2 tablete de 2 ori/zi.

Producator:
Himalaya