Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail

DISPLAY CU 20 SORTIMENTE ULEI AROMATERAPIE SOLARIS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


DISPLAY CU 20 SORTIMENTE ULEI AROMATERAPIE SOLARIS

 

DISPLAY CU 20 SORTIMENTE ULEI AROMATERAPIE SOLARIS

 

Inca din cele mai vechi timpuri egiptenii si-au dat seama ca fiecare planta contine fie in radacini, tulpina, seminte sau flori substante numite uleiuri volatile, uleiuri eterice, uleiuri esentiale sau uleiuri aromatice care pot ajuta stimularea organismului, combatarea anxietatii, stresului si depresiei prin efectul lor pe care il au hormonilor din corpul uman.

 

     CUM SE FOLOSESC ULEIURILE ESENTIALE? Puteti beneficia de efectele benefice ale aromaterapiei prin mai multe variante:


1. PRIN INHALARE - Simpla inhalare a aromei dupa deschiderea capacului sticlei sau inhalarea in apa calda in care s-au picurat 2-3 picaturi de ulei volatil au efect aromatic puternic asupra psihicului sau organismului dv. Inspirati adanc vaporii degajati.

2. PRIN VAPORIZARE CU AJUTORUL LAMPILOR ODORIZANTE - In magazinele specializate puteti gasi lampi pentru aromoterapie din portelan, sticla, ceramica. Ele sunt formate din doua recipiente: o cupa in care se toarna o cantitate mica de apa si cateva picaturi de esente volatile si un recipient in care se aseaza o lumanare care va incalzi amestecul de mai sus. Turnati apa in vasul de aromoterapie. Aprindeti o lumanare pe baza de stearina pe care o introduceti la baza vasului de aromoterapie. Picurati 1-2 picaturi in apa. In cateva secunde apa incalzita va degaja vapori ale aromei in incapere. ATENTIE: nu folositi lumanari pe baza de ceara de albine, ci doar pe baza de stearina.
 

3. PRIN BAIE GENERALA - Dupa ce ati umplut cada de baie cu apa calda, picurati 10 picaturi de ulei volatil. Nu turnati esenta pana ce apa nu s-a oprit. ATENTIE: E preferabil ca baia de aromoterapie sa nu aiba loc in acelasi timp cu baia de spalare, deci nu combinati sapunul cu esentele in acelasi timp!

4. PRIN BAIE PARTIALA - La fel ca mai sus, turnati 7-8 picaturi intr-un recipient unde veti introduce numai mainile sau numai picioarele.

5. PRIN MASAJ - Se folosesc cateva picaturi de esenta in cazul unui masaj complet
sau a presarii unor puncte speciale de presopunctura.

6. PRIN COMPRESE - Picurati 5 picaturi de esenta intr-un vas cu apa calda. Imbibati o compresa in aceasta apa si apoi lasati compresa in locurile dureroase. Recomandabil mai ales pentru durerile musculare sau pentru migrene.

7. PRIN BETISOARE PARFUMATE - In magazinele specializate exista cutii cu diverse esente de betisoare. Cele mai bune sunt cele de origine indiana. Se aprind betisoarele parfumate si se lasa sa arda pana la capat. Unele esente pot fi foarte puternice iar fumul poate fi inecacios, de aceea trebuie sa incercati mai intai capacitatea dv. de toleranta la fumul parfumat.

8. PRIN PARFUMURI NATURALE - Simpla inhalare a parfumurilor plantelor respectuve are acelasi efect aromatic. Nimic nu poate avea un efect mai puternic decat inhalatrea unui buchet de flori
sau a unei plante direct in natura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISPLAY CU 20 SORTIMENTE ULEI AROMATERAPIE SOLARIS

   


Clientii EmagFarmaciaVerde nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine