Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

DETOXIFIANT ZEOLIT 250cps ECONATURA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


DETOXIFIANT ZEOLIT 250cps ECONATURA


   


DETOXIFIANT ZEOLIT 250cps ECONATURA

Detoxifiant, radioprotector, chemoprotector, elimina metale grele si toxine

-Acum ZEOLIT a devenit mai accesibil, sub forma de capsule .

-Am imbinat puterea pudrei detoxifiante cu confortul ambalarii in capsule, oferind posibilitatea efectuarii curei de detoxifiere la slujba, in vacanta sau in deplasare.

-Este bine de ştiut ca alimentaţia este un factor de mediu care influenţează în mare măsură starea de sănătate.

-Compuşii chimici rezultaţi în urma metabolismului pot epuiza capacitatea organismului de adaptare, iar la nivel celular pot apărea dezechilibre care se manifestă în plan fizic ireversibil.

-Tot mai multe teorii afirmă faptul că procesele de îmbătrînire sunt provocate de toxine, în mod special de radicalii liberi. Acestea sunt molecule înalt reactive cu un electron liber pe ultimul strat, ceea ce îi transformă în substanţe foarte instabile şi periculoase din punct de vedere biochimic. Şi aceasta datorită distrugerilor provocate la nivel de celulă şi ţesuturi.

-Postul alimentar, cel mai simplu mod de dezintoxicare

-Pentru eliminarea blocajelor energetice şi obţinerea stării de sănătate, este esenţial sa eliminam sursele de radicali liberi si/sau toxinele rezultate in urma metabolismului. Una din metode consta in eliminarea grasimilor si proteinelor de origine animala din alimentatie, adica postul. Este recomandat ca acesta sa inceapa gradual, posturi de o zi, trei zile, 7 zile pina la 42 de zile.

-Revenirea la alimentatia obisnuita se va face tot gradual, intr-o perioada egala cu durata postului.

-Antioxidantii, un remediu pentru dezintoxicare

-A doua metoda de eliminare a radicalilor liberi este cu ajutorul antioxidantilor naturali proveniti din vitamine (A, C, E si coenzima Q10) si suplimentele alimentare care contin minerale naturale obtinute din roca vulcanica - zeolit.

-Zeolitul, (piatra care fierbe), are o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi) si normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.

-Mineralul are actiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.

-Mineralul zeolit reduce stresul oxidativ

-Suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii.

-Afectiuni gastro-intestinale: deoarece realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.

-Afectiuni ale aparatului cardiovascular: normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.

-Afectiuni ale sistemului nervos central: elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.

-Afectiuni hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.

-Afectiuni tumorale: in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.

-In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.

-Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antiviral , detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Este micronizat si ACTIVAT prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice. Astfel ii creste suprafata activa si puterea de absorbtie si de transfer ionic.

-Prezentare:
-ZEOLIT® detoxifiant capsule;Supliment alimentar. Flacon 250 capsule.

-Compoziţie pe capsula:
-ZEOLIT micronizat - 85% (510 mg), capsula de gelatina -15% (90mg).

-Doza zilnică recomandată este de câte 3 capsule de 2 ori pe zi administrat cu apă, suc sau ceai, înainte cu 30 de minute de servirea mesei (asigura cca. 54 mg Ca/6.75% DZR* si cca. 27 mg Mg/7.2%