Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Antitabac - reduce dorinta de a fuma - 20 comprimate- Elidor Romania

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Antitabac - reduce dorinta de a fuma - 20 comprimate- Elidor Romania reduce dorinta de a fuma si dupa 3 luni sunteti vindecati de dependenta de tutun.
   


Antitabac - reduce dorinta de a fuma - 20 comprimate- Elidor Romania

Compozitie:

  bradisor, menta

  Recomandari:
   tratamentul dureaza 3 ( trei ) luni deci aveti rabdare pentru sanatatea dvs.
  reduce dorinta de a fuma si dupa 3 luni sunteti vindecati de dependenta de tutun.

Antitabac, Elidor, (20 comprimate)
Se administreaza cate trei-sase comprimate/zi

Adrian C, 42 ani. Fumeaza de 20 de ani, cate un pachet pe zi. Nu a incercat pana acum sa renunte la acest obicei, dar ar vrea. De aceea a fost de acord sa testeze comprimatele Antitabac, care contin bradisor si menta.

Avantaje
"A fost usor sa ma tin de cuvant pentru acest experiment. Pastilele au fost foarte usor de luat, fara sa uit de ele. Am luat cate trei pe zi, pentru ca nu am vrut sa exagerez. Le luam imediat dupa ce mancam, pentru ca atunci imi doream cel mai mult sa-mi aprind o tigara. Gustul lor mentolat este chiar placut."