Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Kinetic Gel - reumatism inflamatoriu si digestiv - 175 ml - Elidor

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Kinetic Gel - reumatism inflamatoriu si digestiv -  175 ml - Elidor

 Tratarea reumatismului inflamatoriu si degenerativ, artroze, contuzii, crampe musculare.

in tratamentul herniilor de disc vezi mai jos ...


   


Kinetic Gel - reumatism inflamatoriu si digestiv -  175 ml - Elidor

In aceeasi gama de produs va mai recomandam : crema Lyber antireumatica cu untul pamantului

Compozitie Kinetic Gel  :

 

extracte de arnica, salcie, cimbru, pelin, levantica, mentol

 

Recomandari Kinetic Gel :

 Tratarea reumatismului inflamatoriu si degenerativ, artroze, contuzii, crampe musculare.

Ambalare Kinetic Gel : sticluta de 175 ml

Producator Kinetic Gel : Elidor Romania

Kinetic Gel in tratamentul herniilor de disc :
Suferintele coloanei vertebrale reprezinta pretul platit pentru trecerea la statiunea bipeda.Coloana vertebrala sustine edificiul somatic,conferindu-i stabilitatea si flexibilitatea necesara supravietuirii.biomecanica articulara tridimensionara este complexa,iar uzura se instaleaza in timp prin suprasolicitare si afectiuni interculente de tip infectios ,metabolic , hormonal,etc. Expresia clinica cea mai frecventa a suferintei coloanei se numeste discopatie vertebrala.

Deformarea inelului discal cu ruperea consecutiva a acestuia determina aparitia de mediatori inflamatori ,avand drept consecinta durerea in zonele corespunzatoare (lombar,toracic,cervical).

Dupa varsta de 60 de ani se suprapune degenerarea spondilozica.Manifestarile clinice difera in functie de nivelul afectarii discului cervical:

1. Cervical(C5-C6)-(C6-C7) cu dureri la nivelul gatului,umerilor,scalpului,membrelor superioare.

2.Toracic,la nivelul (T1-T3) poate simula simptomatologia cervicala inferioara,iar la nivel(T10-T11-T12)simtomatologia lombara.

3. Nivel lombar(L4-L5)-(L5-S1)dureri de spate,in regiunea anala,genitala,dureri iradiate pe membrul inferior(nervul sciatic).

TRATAMENT

In cele mai multe cazuri,tratamentul medical poate fii eficient.Interventia chirurgicala devine necesara in momentul in care apar semne neurologice,ca urmare a compresiei mecanice.

Administrarea de FRECTIE ELIDOR(pentru pregatirea tegumentului in zonele afectate)dupa care se aplica KINETIC GEL,coroborat cu tehnicele clasice de chiropraxie,elongatie,masaj,stimulare electrica,genereaza rezultate suprizator de bune.

Kinetic Gel reduce edemul,relaxeaza muschiul,lizeaza spasmul si calmeaza durerea acuta.Calitatea somnului este ameliorata,creste flexibilitatea pacientului,permitand mobilizarea rapida pe planul patului.Prin folosirea Kinetic Gel-ului scade necesarul de antiinflamatorii clasice la jumate.

Aplicarea de Kinetic Gel in timpul sedintelor de elongatie creeaza presiune negativa la nivelul tesuturilor moi faculitand scaderea edemului si a inflamatiei acute la nivelul nucleului pulpos herniat.Prin efectul trofic si capilaro-tonic asupra discului intervertebral si a nucleului pulpos al acestuia,Kinetic Gel permite restabilirea fluxului sanguin local si retractia nucleului pulpos herniat.

Mobilitatea revine in parametrii normali,gradual,iar disconfortul dispare dupa 2-3 zile permitand reluarea activitatilor cotidiene.Aplicarea de Kinetic gel in timpul manevrelor de chiropraxie reduce considerabil inflamatia si contractura musculara permitand executarea facila a manevrelor de mobilizare articulara.

In herniile cervicale,este facilitata mobilizarea cervicala prin diminuarea considerabila a torticolisului si a durerilor accentuate care se asociaza cu acesta.

Paresteziile si spasmele musculare de la nivelul superior se diminueaza considerabil dupa 10 -14 zile de aplicatii sustinute de Kinetic Gel la nivel cervical,paravertebral si in punctele de emergenta nervoase.In herniile de disc lombare combinarea aplicarii de Frectie Elidor cu Kinetic Gel, in cursul sedintelor de chiropraxie si elongatie au amelorat rapid durerea la peste 80%cu rezolutia prompta a simptomatologiei clinice(peste 80% din pacienti au inregistratun scor al durerii sub 2 pe o scara a durerii de la 1 la 10, dupa 4 sapt de tratament sustinut).

Dupa repetate examinari RMN la pacientii la care s-au aplicat aceste tehnici s-a observat la peste 63% dintre ei resorbtia cvasi-completa a herniilor de disc.

Dintre pacientii tratati cu procedurile mai sus amintite,78% s-au reintors la munca si s-au reintegrat in viata activa.

In concluzie,Kinetic Gel,un produs natural,fara sa afecteze aparatul digestiv(stomacul si duodenul),fara a fi toxic,fara a fi nociv pentru ficat,reprezinta o parghie eficienta in tratamentul antiinflamator-antialgic,cu ameliorari clinice uneori spectaculoase in patologia discala.

Noi il recomandam ca un produs fiabil,putand actiona si in alte tipuri de patologie inflamatorie.