Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ursomax - detoxifiant eficient, antiaterogen - 40 comprimate-Elidor Romania

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Ursomax - detoxifiant eficient, antiaterogen - 40 comprimate-Elidor Romania
   


Ursomax - detoxifiant eficient, antiaterogen - 40 comprimate-Elidor Romania

Compozitie ursomax:

 

Allium ursinum, Urtica dioica, Ranunculus ficaria, Rumex alpinus, Taraxacum officinalis

URSOMAX
Hrana viitorului

Hibernarea ursului brun este un "sport extrem" pe care gigantul padurilor carpatine il practica dezinvolt. Timp de aproape jumatate de an ursul brun intra intr-un somn specific. In tot acest timp nu mananca, nu bea apa, nu are scaun si nu urineaza, iar cand se trezeste se intoarce la viata normala exact in momentul aparitiei plantelor verzi ale padurii. Dupa iesirea din hibernare, masa corporala a ursului este mai mica cu 40%, prin topirea grasimilor. Cei care cunosc fiziologia umana normala, pot sa-si puna intrebari de genul: de ce ursul brun nu prezinta atrofii musculare si osteoporoza dupa un repaos prelungit (atentie: ursul nici macar nu-si schimba pozitia in timpul hibernarii)? Sau se pot intreba cum se mentine echilibrul fluido-coagulant desi nivelul grasimilor din sange se dubleaza fata de normal? Cand se trezeste ursul consuma vegetale care au concentratie mare de vitamine, minerale si detoxifiante puternice. URSOMAX este un cadou pe care primavara il face gigantul carpatin, trezit din somnul cel lung in drumul spre lumina si viata.  

URSOMAX ELIDOR - VALENTE TERAPEUTICE LA SUPERLATIV!

Dupa cum spunea candva Isac Asimov, cunoscutul autor de literatura SF, atunci cand descoperim ceva, de cele mai multe ori nu strigam "Evrika" ("am gasit !") ci, mai degraba "interesant"! sau "ciudat lucru" ! Expresii, credem, destul de des folosite de oamenii de stiinta care au studiat fenomenul complex al hibernarii ursilor. Daca ar fi sa amintim doar faptul ca ursii care hiberneaza stau imobili 3-7 luni pe an, fara sa ingurgiteze nimic (apa, mancare) si fara sa elimine nimic (urina, materii fecale) si ne dam seama de conditiile extreme la care-si supun corpul. Cu toate acestea, ursii par sa nu fie afectati de osteoporoza, de distrofii musculare si escare de cubit, de ateroscleroza, arteriopatii, litiaze biliare /renale sau cancer. O posibila explicatie a "lejeritatii" cu care ursii reusesc sa practice acest sport extrem numit hibernare a fost adusa de cercetatorii care au observat obiceiurile alimentare ale ursilor la iesirea din hibernare. Astfel, ei se hranesc masiv cu vegetale suculente aparute primavara timpuriu dupa topirea zapezilor din marile paduri, consumand mai ales o planta cunoscuta sub numele de "usturoiul ursului"-Allium ursinum. Cunoscand si o veche observatie facuta de fermierii irlandezi care administreaza extracte de Allium ursinum vacilor care nu se mai pot ridica postpartum (din cauza epuizarii), cercetatorii din domeniul fitoterapeuticii si-au indreptat eforturile spre studierea compozitiei acestei plante, a substantelor active continute si a efectelor acestora. S-a determinat astfel ca Allium ursinum contine intre 2 si 4 ori mai multe substante biochimice active precum adenozina, gamaglutamil peptide, ajoene, compusi cu sulf (alicina, aliina, deoxialiina, precursoridipeptidici etc.), flavonoide, calciu, magneziu, oligoelemente etc. decat ceapa sau usturoiul de cultura. Studiile metodice efectuate in varii laboratoare si clinici de prestigiu au aratat o marcata activitate antitrombotica, hipotensoare (mult mai puternica decat chiar a Losartanului administrat traditional hipertensivilor), vasodilatatoare, hipocolesterolemianta si de crestere a nivelului insulinei. De asemenea , s-a constatat ca administrarea de preparate de Allium ursinum duce la scaderea cu pana la 88% a incidentei aritmiilor ventriculare, la cresterea perfuziei cardiace si scaderea zonei ischemice. Allium ursinum are un moderat efect inhibitor asupra enzimei de conversie a angiotensinei, contribuind la scaderea presiunii sanguine, o marcanta activitate de dtoxifiere a organismului si de inhibare a cresterii celulelor neoplazice.

 

Cercetarea originala romaneasca din cadrul Laboratoarelor ELIDOR a reusit sa adune alaturi din efectele constatate ale Allinum ursinum, efectele extractelor de Taraxacum officinale (papadia), Urtica dioica (urzica), Ranunculus ficaria (untisor, grausor) si Rumex alpinus (stevia stanelor), rezultand un preparat complex, URSOMAX, cu un potential de utilizare fantastic. Astfel, urzica, prin numarul mare de aminoacizi, substante de natura glucidica, amine biogene, fitohormoni si fitoenzime continute, ii potenteaza actiunea antiinflamatoare, diuretic-depurativa si de mentinere a coagulabilitatii sangelui in limite normale. Acestor efecte li se adauga cele determinate de compozitia complexa a extractului de papadie-actiune coleretic-colagoga, colecistokinetica, detoxifianta, puternic diuretica si depurativa. In plus aduce si un puternic efect hipocolesterolemiant si antiinflamator. Cercetari de ultima ora arata ca activitatea terapeutica a complexului preparat URSOMAX este intregita si de actiunea fitohormonilor si analogilor acestora ca si a fitoenzimelor care intervin in varii momente ale ciclului de viata celular, moduland procesele biochimice desfasurate in celule. Astfel, auxina, gibberlinele, cytokinele si acidul abscissic ( ca sa amintim doar o parte dintre cele mai studiate in prezent ) intervin in procesele de crestere si dezvoltare celulara, in procesele oxidative, in reglarea tuturor proceselor metabolice, in restabilirea lor dupa atacuri virale, in inducerea apostazei si distrugerea celulelor canceroase (rol antiproliferativ) ca si in eliminarea radicalilor liberi. Prin puternicul lui potential antioxidant, mineralizant si adaptogen, de crestere a rezistentei organismului, URSOMAX de la ELIDOR este util, mai ales in situatiile in care organismul uman este vulnerabil-eforturi fizice intense, politraumatisme, sindroame toxice infectioase, status postpartum, convalescenta dupa boli grave, spitalizari prelungite, osteoporoza, senescenta, boli degenerative etc.

 


Recomandari ursomax:

  detoxifiant eficient, antiaterogen

Producator : Elidor Romania