Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CARPICON "S" SUPOZITOARE 10 x 1.5g ELZIN PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Afectiuni ginecologice, hemoroizi, fisuri anale, afectiuni ale prostatei, inhiba durerile care insotesc ciclul menstrual.
   


CARPICON "S" SUPOZITOARE 10 x 1.5g ELZIN PLANT

Ingrediente CARPICON „S” - ( Conimed SP ) : Extract de propolis, extract uleios din rasina de conifere, ceara de albine, unt de cacao.

 Compoziţie Carpicon S ( Conimed SP): Extract uleios de răşină de conifere, ceară galbenă, unt de cacao substituent.

Principiile active sunt reprezentate de complexul fitochimic conţinut în uleiul volatil din extractul uleios din răşina de conifere, având drept componente principale terpenele, aldehide, esteri terpenici şi sesquiterpene, acizi rezinici.

 Acţiune Carpicon S ( Conimed S : Referenţialul electric încadrează aceste principii active atât în grupa proprietăţilor calmante şi relaxante, cât şi în a celor tonice şi stimulante. Datorită acestor proprietăţi, produsul poate fi administrat în zona ano - rectală si genitală ca antiinflamator, antieritematos, calmant, antiseptic, cicatrizant, ca adjuvant în tratarea anexitelor acute şi cornice, chisturilor ovariene, cistitelor, hemoroizilor interni şi externi, prostatitelor, fisurilor anale.

 Mod de utilizare Carpicon S ( Conimed SP) :

  La femei: 2 supozitoare pe zi intra-rectal, administrate din ziua a 5-a pana in ziua a19-a a ciclului menstrual, dar nu mai mult de 6 luni consecutive;

  La barbati: 2 supozitoare pe zi intra-rectal, administrate pana la disparitia simptomelor, dar nu mai mult de 6 luni consecutive;

2-3 supozitoare pe zi, in caz de crize hemoroidale, fistule sau fisuri anal

 

Carpicon S ( Conimed SP) supozitoare este un produs natural dermatocosmetic obtinut prin procedee speciale din extract de propolis,rasina de conifere si ceara de albine inglobate intr-o baza de unt de cacao.
 Prezentare Carpicon S ( Conimed SP) :

 cutii cu 10 baghete tronconice , a cate 1g/1,5g/2g

 Fiind un produs natural nu s-au semnalat efecte secundare , rar pot aparea reactii alergice care dispar la la incetarea aplicatiilor.

Atentionari  Carpicon S ( Conimed SP) : a nu se utiliza de persoane care au alergie la unul din ingridiente .

 Termen de valabilitate  Carpicon S ( Conimed SP) : 2 ani de la data fabricarii

Conditii de pastrare  Carpicon S ( Conimed SP) : loc racoros si uscat la temperaturi de 8-20 grade Celsius
 Propolisul are actiune antimicrobiana (verificata pe 16 tulpini bacteriene), antifungica,antivirala (inclusiv antiherpetica si antigripala), antioxidanta, regeneratoare tisulara, antiinflamatoare, imunostimulenta.

S-a semnalat de asemenea actiune antitumorala a propolisului datorita prezentei quercitinei, acidului cafeic si clerodan diterpenoidului.

Acesta din urma s-a dovedit a avea efect citotoxic selectiv asupra celulelor tumorale.

Extractul uleios din rasina de conifere are actiune antiseptica, reconfortanta,antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antireumatica, antioxidanta.

Ceara de albine are actiune , antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica.

Untul de cacao are actiune emolienta, antioxidanta.

Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati benefice pentru organismul uman, ce poate fi utilizat cu succes ca adjuvant natural cu actiune cicatrizanta, antimicrobiana, antiinflamatoare pentru tratarea diferitelor afectiuni ginecologice (anexite, chisturi ovariene, uter).