Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE 5g DAMAR

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


EXTRACT PURIFICAT DE RASINA  MUMIE 5g DAMAR   


EXTRACT PURIFICAT DE RASINA  MUMIE 5g DAMAR


Rasina Mumie este cunoscuta si utilizata cu succes in tratarea a peste 50 de afectiuni de aproximativ 3000 de ani. Aceasta rasina se gaseste in muntii Podisului Tibet si Pamir, la inaltimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezinta sub o forma vascoasa avand culoarea brun inchis si un gust amar. Rasina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri: nectarul muntilor, mumio, balsam de munte, sucul stancilor, ulei de munte, sangele muntilor, etc.
 
Efecte:
 imunostimulator, stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B
 detoxifiant, elimina reziduurile si toxinele din organism
 tonic si energizant puternic
regenerant si intineritor
 influenteaza pozitiv functionarea sistemului nervos si endocrin, sistemului osos, sistemului respirator si cardiovascular, sistemului urinar si reproducator si a intregului tub digestiv.
 
Mod de administrare:
 Pana la 70 kg - 0, 2 gr. de 1-2 ori pe zi
 Pana la 80 kg - 0, 3 gr. de 1-2 ori pe zi
 Pana la 90 kg - 0, 3-0, 4 gr. de 1-2 ori pe zi
 Peste 90 kg - 0, 5 gr. de 1-2 ori pe zi
Pentru copii cu varsta intre 3 ani si 12 ani doza zilnica este 0, 1gr. de 1-2 ori pe zi.
Se poate inghiti cu apa plata, lapte, suc natural, ceai, miere.
 
Contraindicatii:
Este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 3 ani. Este contraindicat consumul de alcool in perioada tratamentului.
 
Mod de prezentare:
Plic cu 5g xtract purificat de rasina de Mumie

Compozitie:
In compozitia sa intra un intreg complex de la 25 pana la 40 de substante organice si minerale: produsele de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lisina, serina, valina, metionina, glicina, acid aspartic, acid glutamic) si alti acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenice si alti compusi, si de asemenea macro- si microelemente: calciu, magneziu, natriu, potasiu etc