Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU PROPOLIS 60cps DAMAR

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU PROPOLIS 60cps DAMAR

Peste 50 de substan›e organice ™i minerale. Util în peste 60 de afec›iuni. Ajutƒ la reducerea durerilor si inflama›iilor articulare. Favorizeazƒ refacerea cartilajului articular. Contribuie la reducerea în volum a prostatei. Ajutƒ la reglarea tensiunii arteriale.

   


EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU PROPOLIS 60cps DAMAR


 Peste 50 de substan›e organice ™i minerale. Util în peste 60 de afec›iuni. Ajutƒ la reducerea durerilor si inflama›iilor articulare. Favorizeazƒ refacerea cartilajului articular. Contribuie la reducerea în volum a prostatei. Ajutaƒ la reglarea tensiunii arteriale. Protejeazƒ ficatul de efectele nocive ale diverselor toxine. Protejeazƒ împotriva virozelor respiratorii. Con›ine toate vitaminele, cu excep›ia vitaminei K. Produs disponibil sub formƒ de tablete ™i capsule. Extract purificat de rƒ™inƒ Mumie cu Propolis - prof. dr. Marioara Godeanu® este un complex naural cu efecte sinergice, care înglobeazƒ într-un singur produs proprietƒ›ile imunomodulatoare, tonice ™i regeneratoare ale rƒ™inei Mumie ™i proprietƒ›ile bio ™i imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului. Prin asocierea rƒ™inei Mumie cu propolis este poten›atƒ ac›iunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente în cele douƒ componente în lupta împotriva diverselor afec›iuni. Rƒ™ina Mumie este cunoscuta ™i utilizatƒ de aproximativ 3000 de ani în peste 50 de afec›iuni. Aceastƒ rƒ™inƒ se gƒse™te în mun›ii Podi™ului Tibet ™i Pamir, la înƒl›imi de peste 2000-5000 de metri. Se prezintƒ sub o formƒ vâscoasƒ, având culoarea brun închis ™i un gust amar. Rƒ™ina Mumie este cunoscutƒ sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stâncilor, ulei de munte, sângele mun›ilor, etc. Propolisul este un produs de digestie al albinelor ™i este cules de pe mugurii de plop ™i arin, de pe frunzele, mugurii ™i scoar›a coniferelor ™i a plopilor, a salicaceelor (salcii) ™i a prunilor. Producerea lui este concomitentƒ cu cea a mierii ™i este realizatƒ de cƒtre albinele specializate.