Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

FAINA INTEGRALA DE OVAZ 500gr SOLARIS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


FAINA INTEGRALA DE OVAZ 500gr SOLARIS

FAINA INTEGRALA DE OVAZ 500gr SOLARIS

 

Continut:


Vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), aminoacizi, carbohidrati, acizi grasi, purine, minerale (sodiu, potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, cobalt, cupru, zinc, nichel, crom, molibden, fosfor, clor, fluor, iod, bor, seleniu, silicon).



Actiuni:


analeptic, antiastmatic, aperitiv, calmant, cicatrizant, depurativ, diuretic, energizant, hipoglice- miant, laxativ, tonic al sistemului nervos si uterului, previne cancerul de colon, hemoroizii, diverticulii intestinali, hraneste celulele creierului si creste activitatea vizuala, scade colesterolul (fractiunea LDL, daunatoare).



Indicatii:


Astenie, rahitism, demineralizare, prurit, psoriazis, ulcer varicos, insuficienta tiroidiana, afectiuni ale splinei, anemie, regenerarea sangelui, cancer, guta, afectiuni digestive, renale, pulmonare, hepatice, litiaza biliara, angiocolita, colecistita, lumbago, reumatism, afectiuni oculare, laringita, uremie, lauzie, convalescenta, crestere.



Mod de preparare:


Ca adaos in supe, ciorbe, mancaruri, sosuri, creme, salate. Asigura echilibru, sanatate, longevitate.



RETETE:


1) PaINE DE OVaZ - 400 g faina de ovaz, sare, drojdie, 250 ml apa calda, o lingura cu ulei, o lingura cu seminte de in sau susan. Se amesteca faina, sarea, uleiul si drojdia dizolvata in putina apa. Se framanta, se acopera si se lasa o ora, pana isi dubleaza volumul apoi se framanta iar, adaugand si semintele, dupa care se aseaza in tava. Se mai lasa 30 de minute sa creasca in tava. Se da la cuptor, la foc tare in primele 10 minute si la foc mic inca 30 de minute.



2) CHIFTELE DE OVaZ - Se prepara o pasta din faina de ovaz, apa, sare, doua linguri cu faina intergrala de grau, doua linguri cu ulei, patrunjel verde, putin usturoi. Se framanta foarte bine aluatul si se modeleaza chiftelele, care se pot consuma fie crude, pe foi de salata verde, fie prajite in ulei.



3) DESERT - O cana cu faina de ovaz se lasa la inmuiat timp de 2-3 ore, intr-o cantitate de apa de doua ori mai mare. Se adauga un mar ras, suc de lamaie, stafide, miere. Ca dejun este foarte revitalizant.




CHIFTELE DE OVAZ:


Ingrediente: faina de ovaz, faina de grau (cantitati egale), ulei, sare, apa


Mod de preparare:


Preparati o pasta din faina de ovaz si de grau complet, apa si sare. Incingeti uleiul si puneti la prajit cate o lingura din amestec.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAINA INTEGRALA DE OVAZ 500gr SOLARIS

   


Clientii EmagFarmaciaVerde nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine