Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

FAINA SOIA 500gr SOLARIS BIO

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


FAINA SOIA 500gr SOLARIS BIO


FAINA SOIA 500gr SOLARIS BIO

 

 

 

FAINA SOIA NEMODIFICATA GENETIC, 500 grame

Continut:
protide, lipide, glucide, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, sulf, vitaminele A, B1, B2, B12, C, D1,D2,D3, RH,K, lecitina.

Actiuni:
Energizanta, remineralizanta, echilibranta celular, ajuta la cresterea scheletului osos, a masei musculare si sistemului nervos,
imbunatateste digestia, circulatia sanguina, memoria, fiind un aliment mult superior prin bogatia de proteine fata de carne, lapte si oua. Un kg de boabe de soia echivaleaza cu 4 kg de carne, 56 de oua de gaina, 8 litri de lapte de vaca.

Indicatii:
Anemie, demineralizare, rahitism, decalcifiere, convalescenta, crestere, stress, alaptare, lauzie, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni digestive, renale, cardio-vasculare, surmenaj fizic si psihic, osteoporoza, deficit imunitar, ingrijirea pielii.

Mod de preparare: ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, creme, mancaruri, aluaturi, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.

RETETE:
1) LAPTE DE SOIA - 300 g faina de soia se pun in 0.5 I apa calduta. Se pastreaza 2-3h, apoi se stoarce prin tifon. Se mai adauga Vz I apa calda si se stoarce din nou. Lichidul astfel obtinut se consuma in 24h crud, simplu sau indulcit, ori in creme, budinci, grau, orez. Este de mare folos convalescentilor, copiilor, sportivilor, batranilor si lauzelor.

2) PATE DE SOIA - O cana cu faina de soia se lasa la inmuiat intr-un vas in care exista o cantitate de 3 ori mai mare de apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit, amestecand continuu, adaugand atata apa cat sa aiba consistenta unui terci. Se ia de pe foc dupa 10 minute si se lasa la rece. Se adauga treptat cateva linguri cu ulei, se pun condimente, sare, patrunjel sau marar. Se serveste pe felii de paine coapta, stropita cu lamaie si garnisita cu ceapa.

3) CHIFTELE DE SOIA - Se inmoaie faina de soia in de 2 ori mai multa apa rece timp de 2h, pana devine ca un aluat. Se adauga un cartof dat prin razatoarea mica si bine scurs, o ceapa taiata marunt, usturoi dat prin razatoarea mica, marar, patrunjel, doua linguri cu Digesta cremogende porumb, sare, condimente. Se amesteca totul foarte bine si se lasa la rece. Dupa 1 h se ia compozitia si se formeaza chiftele ce se prajesc in ulei de floarea soarelui presat la rece.

4) BUDINCa DE SOIA - Aceeasi compozitie ca la chiftele se pune intr-o forma unsa cu ulei si se coace la cuptor la foc potrivit, timp de 40-50 de minute.

5) GOMAJ COSMETIC - Se umezeste o lingura de faina cu apa si se maseaza obrazul. Curata in profunzime. Faina de soia (300 g la 201 apa) pusa in apa de baie hraneste, tonifica si regenereaza pielea, eliminand stresul.

6) UNT DE SOIA - Se amesteca 250 ml. de apa cu 2 linguri faina de soia intr-un vas si se fierbe pana se obtine o pasta. Se scade pe foc si se pune la racit, apoi se adauga uleiul foarte incet, amestecand continuu ca pentru pregatirea unei maioneze.

3) FURSECURI CU FAINA DE SOIA SI CURMALE:
Ingrediente: 150g curmale, 1 ½ lingurite faina de soia, faina integrala de hrisca, coaja rasa de la o jumatate de lamaie, 2 linguri de rom, 1 lingurita tinctura muguri de plop negru , un varf de cutit de pulbere de scortisoara, 100 gr. unt,miere dupa gust, 1 lingura faina de orez.

Mod de preparare:
Curmalele fara samburi se maruntesc fin , se combina cu faina de soia , coaja de lamaie , romul, tincturile, untul bine frecat spuma si celelalte ingrediente, framantandu-se bine, pana se obtine un aluat tare. Pe o folie de plastic se presara o mana de faina de hrisca, apoi se intinde o foaie din aluat groasa cam de 5 mm., iar dupa ce se zvanta, se taie in diferite forme de fursecuri. Se pudreaza cu faina de orez sau cu faina de hrisca si se pot consuma. La fel se pot prepara fursecuri cu smochine, stafide sau prune uscate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAINA SOIA 500gr SOLARIS BIO

   


Clientii EmagFarmaciaVerde nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine