Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Test de sarcina Surecheck - Farmexim

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


test sarcina SURECHECK  tehnologie canadiana lansata in anul 2004, bazat pe Gold Gel Reagent ce garanteaza o exactitate de peste 99 % in orice moment al zilei .


   


test sarcina SURECHECK  tehnologie canadiana lansata in anul 2004, bazat pe Gold Gel Reagent ce garanteaza o exactitate de peste 99 % in orice moment al zilei .

Continutul pachetului test sarcina SURECHECK : o caseta test ,o pipeta ,instructiuni de utilizare.

Mod de administrare
test sarcina SURECHECK :
Scoateti testul din cutie si cu ajutorul unei pipete ( aflata in interiorul cutiei) picurati 3-4 picaturi de urina in orificiul rotund special destinat.
Cititi rezultatul intr-un interval de 5 maxim 10 minute de la aplicare.
Rezultatul Testului test sarcina SURECHECK : Testul de sarcina inregistreaza HCG( Human Chorionic Gonadotropin), un hormon care este prezent in urina imediat dupa conceptie. in momentul in care 3-4 picaturi de urina intra in contact cu substanta activa pe care o contine caseta test, pe test apare o linie roz.
Sunteti insarcinata daca apar 2 linii deasupra literelor C si T de pe caseta test . Nu sunteti insarcinata daca apare o singura linie deasupra literei C.

test sarcina SURECHECK - importator Farmexim Romania