Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Elixiruri pe baza de sare lichida de la Marea Moarta - Masline + Lime - 75 ml Dermasel Germania

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Elixiruri pe baza de sare lichida Extractele de Masline confera elasticitate si vivacitate pielii, avand totodata un efect vizibil de catifelare si fermitate, tonifiere.
e la Marea Moarta - Masline + Lime - 75 ml Dermasel Germania
   


 Elixiruri pe baza de sare lichida de la Marea Moarta - Masline + Lime - 75 ml Dermasel Germania

Mineralele de la Marea Moarta bogate in Magneziu, sub forma de esenta de sare lichida, substante cu grad crescut de ingrijire si extracte naturale de Lamai verzi coapte si Masline intr-un elixir de baie inovator, cu aroma mediteraneana, care rasfata pielea cu o incomparabila catifelare si suplete.


Profilul produsului:

 

DHD 400, sarea minerala pe baza de magneziu lichid, din Marea Moarta, confera si catifelare maxima, pentru  o piele de o frumusete rara, oferindu-i totodata echilibrul perfect, datorita mineralelor continute si protejand pierderea apei din tesuturi. Contine concentratii crescute de Magneziu natural, bromina, calciu si potasiu, intr-o solutie naturala salina.

 

Extractele de Masline confera elasticitate si vivacitate pielii, avand totodata un efect vizibil de catifelare si fermitate, tonifiere.

 

Uleiul de lamai verzi revitalizeaza cu parfumul sau proaspat si are un efect de stimulare asupra microcirculatiei pielii.

 

Pentru 1-2 aplicari. Se adauga in apa din cada aflata la 37 grade Celsius.


Prezentare: 75 ml