Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Sare de baie PURA de la Marea Moarta fara aditivi speciali - 500g Dermasel Germania

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


O baie cu cea mai pura combinatie de minerale de la Marea Moarta ce curata porii in adancime, lumineaza pielea si ii imbunatateste structura.
   


Sare de baie PURA de la Marea Moarta fara aditivi speciali - 500g Dermasel Germania

Sare de baie antiseptica
Dermasel - Aqua are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.


O baie cu cea mai pura combinatie de minerale de la Marea Moarta ce curata porii in adancime, lumineaza pielea si ii imbunatateste structura. Confera o senzatie intensiva de relaxare, previne deshidratrea pielii si ii reda sanatate, suplete si frumusete.


Datorita efectului aditional antiseptic, sarea PURA de la Marea Moarta este de asemenea cu succes folosita pentru tratarea problemelor pielii tinere. Folosita in mod regulat si la recomandare, rezolva majoritatea problemelor cu care se confrunta pielea tanara, intr-un mod natural, fara efecte secundare.


O baie de placere pentru o piele curata!


Utilizare:

 

Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.


Prezentare: 500g sare de baie PURA de la Marea Moarta fara aditivi speciali