Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 6.67 Purple Dream - vopsea Henna Color Plus Olanda

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 6.67 Purple Dream - vopsea Henna Color Plus Olanda
   


Vopsea de par femei permanenta - 6.67 Purple Dream Hennaplus

Cea mai buna vopsea permanenta de par  naturala
Aceasta Vopsea de par femei permanenta - 6.67 Purple Dream nu contine PARABENI, iar extractele din semintele de Floarea-Soarelui confera protectie si ingrijire parului dvs. si sunt cerificate organic.
Acum puteti avea un par extra ingrijit, puteti obtine faimoasa stralucire a Henei si vitalitate cu: Ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului), complexul de vitamine B, vitamina A si Hena.  Vopsea de par femei permanenta - 6.67 Purple Dream protejeaza structura firului de par in timpul colorarii. Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia, prevenind decolorarea. Confera rezultate de lunga durata, mentinand bogatia culorii.
 Precautii: Vopsea de par femei permanenta - 6.67 Purple Dream
Contine: diaminotoluen, resorcinol, α-naphtol si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen. Poate cauza o reactie alergica. Poate fi folosita pe parul decolorat si foarte decolorat. Nu se curata la spalat. Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor. Clatiti parul bine dupa aplicare. Daca vopseaua intra in contact cu ochii, clatiti imediat. Nu pastrati amestecul ramas. Purtati manusile din pachet. Nu lasati la indemana copiilor. Urmati cu atentie instructiunile!
Pachetul Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 6.67 Purple Dream - vopsea Henna Color Plus (Olanda) contine:
Tubul de vopsea Long Lasting- 40 ml,
Activatorul Long Lasting - 40 ml,
Instructiuni de folosire,
Balsam de fixare a culorii - 20 ml,
Manusi.
Pentru par lung si/ sau degradat, folositi 2 pachete de vopsea!
Gama Long Lasting Colour a fost conceputa fara adaos de: P-Phenilendiamina (PPD), O&P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalati si compusi din mosc. Extractele din semintele de Floarea Soarelui, certificate organic, protejeaza structura firului de par si lupta impotriva distrugerii culorii.
Prezentare Vopsea de par femei 6.67 Purple Dream : 40 ml vopsea + 40 ml activator + 20 ml balsam fixator.
Producator Vopsea de par femei 6.67 Purple Dream : Frenchtop Olanda

Mai multe detalii despre vopsea de par femei roscat violet gasiti pe foartebune.ro