Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CREMA ANTICELULITICA 250ml VIVA NATURA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Contine ingrediente active care reduc grosimea a stratului adipos, amelioreaza aspectul de “coaja de portocala” al pielii, stimuleaza circulatia locala si periferica,tonifica venele, diminueaza nodozitatile, redau supletea, normalizeaza metabolismul pielii.
   


CREMA ANTICELULITICA 250ml VIVA NATURA


Este o crema indelung elaborata.

-Contine ingrediente active care reduc grosimea a stratului adipos, amelioreaza aspectul de “coaja de portocala” al pielii, stimuleaza circulatia locala si periferica,tonifica venele, diminueaza nodozitatile, redau supletea, normalizeaza metabolismul pielii.

-Primele efecte apar dupa cca 21 zile dar o cura normala este de 60 de zile si reduce semnificativ sau elimina formele moderate de celulita.

-Contine 98 % substante naturale.

-Activeaza microcirculatia sanguina

-Actiune:
-Ingredientele active din compozitie cremei reduc grosimea stratului adipos, amelioreaza aspectul de "coaja de portocala" al pielii, stimuleaza circulatia locala si periferica, tonifica venele, destind tegumentele, diminueaza nodozitatile, redau supletea si normalizeaza metabolismul pielii.

-Eficienta tratamentului anticelulitic creste mult daca se realizeaza masajul zonei afectate, cu sau fara crema.

-De asemenea este foarte utila si sanatoasa reducerea cantitatilor de carne si a produselor nenaturale din alimentatie.

-Continut: 250 ml

-Mod de aplicare:
- Se aplica pe zona dorita de 2 ori pe zi. Primele efecte apar in 21 de zile, dar o cura normala este de 60 de zile.