Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

GINSENG 60cpr DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


GINSENG 60cpr DACIA PLANT


 


Ginsengul este o plantă perenă, originară din Estul Asiei (China), Siberia şi din America de Nord, fiind utilizată de peste 5.000 de ani. În China aproape că nu există reţetă prescrisă de medic care să nu conţină şi ginseng.

   GINSENG 60cpr DACIA PLANT

In chineză cuvântul ginseng înseamnă chintesenţa unui bărbat (gin-bărbat; seng-esenţă), dar mai este denumit şi „rădăcina vieţii” sau „chintesenţa lumii”.

Ginsengul este o plantă perenă, originară din Estul Asiei (China), Siberia şi din America de Nord, fiind utilizată de peste 5.000 de ani. În China aproape că nu există reţetă prescrisă de medic care să nu conţină şi ginseng.

Amerindienii cunoşteau proprietăţile vindecătoare ale ginsengului şi s-a dovedit că, atunci când alergau sau călătoreau pe o distanţă mare, nativii mestecau rădăcina de ginseng ca să reziste oboselii.

Multi ani ginsengul a fost cunoscut ca un remediu extrem de eficient pentru revitalizare şi combaterea oboselii. Rădăcinile erau folosite de oamenii care se confruntau cu efectele îmbătrânirii. Atât în prezent cât şi în trecut ginsengul era folosit pentru tratarea problemelor inimii.

Ginsengul fortifică organismul, măreşte vitalitatea persoanelor bătrâne şi rezistenţa la oboseală.
 
ACŢIUNI:
Puternic afrodisiac, îmbunătăţeşte virilitatea şi ajută în disfuncţiile sexuale ale bărbaţilor şi femeilor. Puternic stimulent hormonal. Încetineşte procesul de îmbătrânire, dând o forţă inimaginabilă. Are efect antistres, generat de ginsenozide, care au aceeaşi structură cu hormonii antistres din corpul uman. Tonic şi stimulant digestiv, calmează nervii, reduce tensiunea arterială, fortifică organismele slăbite. Prin stimularea glandelor endocrine favorizează utilizarea vitaminelor şi mineralelor indiferent de vârstă sau sex.

Administrarea de doze mari este decisivă în îmbunătăţirea performanţelor sportivilor. În cursul antrenamentelor şi competiţiilor, mecanismul de acţiune al ginsengului constă în dirijarea proceselor catabolice: pentru producerea de energie, organismul va folosi mai puţin glicogen şi mai mulţi acizi graşi liberi. Ginsengul îmbunătăţeşte eficienţa pulmonară şi reduce semnificativ nivelul de acid lactic din sânge, raportat la consumul de oxigen (acesta arată că producţia musculară de acid lactic este mai redusă şi atletul oboseşte mai puţin).
 
RECOMANDAT CA ADJUVANT ÎN:
INTERN: astenie fizică şi psihică, stres, diabet zaharat, anemie, disfuncţie erectilă (impotenţă) hipertensiune, hipotensiunea arterială, artrita, tulburările digestive, insomnia, oboseala, stimuleaza activitatea fizică, îmbunătăţeşte memoria, combate oboseala, răul de mare si avion, previne senilitatea, stimulează forţa mentală şi fizică, stimuleaza activitatea cerebrală şi eliberarea de adrenalină, mentine starea de vigilenţă.
 
ADMINISTRARE:
PENTRU ADULŢI ŞI COPII PESTE 14 ANI: 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mese (adulţii pot lua şi de 3 ori pe zi câte 2 comprimate pe perioade scurte, de 2-3 săptămâni, în situaţii solicitante).

PENTRU COPII INTRE 10 SI 14 ANI: ½ comprimat de 3 ori pe zi, înainte de mese.

PENTRU COPII SUB 10 ANI: este recomandat dupa vârstă şi greutate, cu avizul medicului.

Comprimatele se iau cu puţină apă sau se pot suge (absorbţia este mult mai  rapidă şi efectul mai intens).
 
CONTRAINDICAŢII
Hipoglicemie, nervozitate, iritabilitate, hipertensiune arteriala, prudenţă în caz de intoleranţă la lactoză.
 
MOD DE PREZENTARE:
Flacon cu 60 capsule