Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

GOLDEN DIAB 60cps GOLDEN HERBS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Reuneste, intr-o formula originala, o serie de plante utilizate traditional in medicina Ayurvedica a afectiunilor diabetice...
   


   GOLDEN DIAB 60cps GOLDEN HERBS 


 

Golden Diab reuneste, intr-o formula originala, o serie de plante utilizate traditional in medicina Ayurvedica a afectiunilor diabetice.

-Alaturi de mecanismele directe de actiune (refacerea structurilor anatomice insulinogene, stimularea activitatii secretorii a pancreasului, echilibrarea nivelului glicemic), produsul influenteaza organismul si in mod indirect, prin intarirea mecanismelor proprii de aparare (intarirea sistemului imunitar, cresterea capacitatii adaptogene, protejarea ficatului si stimularea rolului sau in metabolismul glucidelor, reducerea colesterolului si a lipidelor din sânge) si reducerea efectelor distructive ale bolii. 

-Golden Diab este un ajutor pretios al bolnavului diabetic, cu eficacitate comparabila cu a antidiabeticelor orale, pe care le poate substitui partial sau chiar inlocui, la indicatia medicului sau farmacistului. 

-Rolul compusilor:
-Momordica charantia (Karela): fructele imature ale Castravetelui-amar contin o polipeptida, numita „insulina vegetala”, formata din 17 aminoacizi, din care 16 cu actiune asemanatoare cu a insulinei bovine, recunoscuta ca eficienta in tratamentul diabetului non-insulino-dependent.

-Azadirachta indica (Neem): are actiune antidiabetica dovedita prin stimularea secretiei de insulina de catre celulele beta-pancreatice („insulele lui Langerhans”), a carei actiune este asemanatoare cu a sulfonil-ureei si a clorpropamidei, medicamente de referinta. Neem ajuta, de asemenea, la functionarea normala a sistemului imunitar, grav afectat în cazul diabetului.

-Zingiber officinale (Sunth): determina concomitent cresterea nivelului de insulina si scaderea nivelului de lipide din sange, prevenind astfel ateroscleroza, una dintre complicatiile majore ale diabetului.

-Ocimum sanctum (Tulsi): reduce stresul indus de schimbarile neuro-hormonale si stopeaza, in acest mod, tendinta de crestere a glicemiei la bolnavul diabetic.

-Commiphora mukul (Shuddha guggul): actioneaza in sensul impiedicarii cresterii colesterolului si a lipidelor din sange, prevenind eficient ingrosarea capilarelor si consecintele acesteia in patologia diabetului.

-Picrorrhiza kurroa (Kutki): protejeaza ficatul, organ esential in mentinerea in limite normale a glucozei din organism. Controleaza glicogeneza si glicogenoliza prin intermediul glicozidelor specifice (picrozidele I si II) din compozitia sa.

-Indicatii terapeutice: 
-Mentinerea sub control a diabetului, prin actiune farmacologica similara aceleia a antidiabeticelor orale si a insulinei. 
-Recomandat indeosebi persoanelor cu rezistenta la insulina si în cazul esecului tratamentului cu antidiabetice orale. 

-Doze si mod de administrare: 
- 1 capsula de 2 ori pe zi, in cazul diabetului incipient, fara complicatii.
- 1 capsula de 3 ori pe zi, in cazul esecului altor hipoglicemiante orale si a rezistentei la insulina.
-A nu se depasi doza zilnica recomandata.

-Precautii:
-Tratamentul cu Golden Diab trebuie insotit de un control strict al dietei si un regim adecvat de exercitii fizice. 
-Este necesara monitorizarea nivelului de zahar din sange.
-Acest produs este un supliment alimentar si nu înlocuieste o dieta variata si echilibrata.

-Prezentare: 
-Flacon cu 60 capsule.