Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

GRAU BULGUR GERMINAT GRANOVIT 400gr SOLARIS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


GRAU BULGUR GERMINAT GRANOVIT 400gr SOLARIS

 


 

 


Indicatii: 



Compozitie: 



Administrare: 


Graul germinat, uscat si maruntit Granovit, se poate consuma in cele mai variate si gustoase meniuri. Se poate inmuia in lichide calde (ceai, supe, lapte, ciorbe) sau se adauga in diferite mancaruri dupa ce a fost lasat 10 minute la inmuiat (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale). De asemenea se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere, scortisoara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRAU BULGUR GERMINAT GRANOVIT 400gr SOLARIS

   


GRAU BULGUR GERMINAT GRANOVIT 400gr SOLARIS
Produs in Romania!
 
Brevetul de inventie (RO 11 01 13) si cele doua medalii de aur (1996 la Iasi si 1998 la Bussels) pentru metoda de fabricatie a fulgilor de cereale germinate atesta valoarea deosebita a acestui produs. Metoda unica in Romania pune in evidenta doua mari calitati si anume:

1. Cerealele integrale germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare al principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime) prezente in deosebi in coaja si germene.
 
2. Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade C). Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare optima.
 
Mod de preparare:
Graul germinat, uscat si maruntit Granovit se poate consuma in cele mai variate si gustoase meniuri. Se poate inmuia in lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau adauga in diferite mancaruri dupa ce a fost lasat 10 minute la inmuiat (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale, etc.).
 
De asemenea se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere, scortisoare, etc.
 
Tabule:
Ingrediente:
75g bulgur, o ceasca patrunjel tocat, 3 linguri menta tocata, 4 cepe verzi tocate, jumatate castravete taiat cubulete, 2 linguri ulei de masline, suc de la o lamaie, sare, piper.
 
Graul bulgur se lasa la muiat o ora in apa rece, apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
 
Salata bulgur:
Ingrediente:
75g bulgur, 4 rosii decojite taiate felii, 50g masline, o telina taiata, 4 cepe verzi tocate, 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri seminte floarea soarelui prajite.
 
Graul bulgur se lasa la muiat o ora in apa rece apoi se amesteca cu restul ingredientelor. Se poate adauga dupa gust ulei, zeama lamaie, sare, condimente.