Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Lotiune corporala spumanta de Lux fructul Dragonului ceai Alb

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Folosind aceasta lotiune corporala este ca si cum ti-ai imbraca corpul in frisca!
Aceasta crema matasoasa si spumanta te invaluie incet, ca intr-un cocon de matase,
pentru o durata indelungata
   


Lotiune corporala spumanta de Lux Fruit Emotions fructul Dragonului ceai Alb - o experienta unica!
Aceasta noua spuma corporala ce combina uleiurile esentiale de Ceai Alb cu Fructul Dranului, confera pielii Dvs o senzatie luxurianta, oferindu-i un rasfat deosebit, datorita texturii unice si matasoase. Folosind aceasta lotiune este ca si cum ti-ai imbraca corpul in frisca!
Aceasta crema matasoasa si spumanta confera o senzatie de catifelare neintalnita. Aroma minunata te invaluie incet, ca intr-un cocon de matase, pentru o durata indelungata. O experienta inovatoare pentru corpul tau!
Tehnica revolutionara a ambalajului confera o golire 100% a recipientului, poate fi folosit si de jos in sus, modul de pulverizare este perfect si este umplut doar cu aer pur. Nu are substante inflamabile sau agenti de propulsie periculosi. 93% ingrediente de origine naturala.
Fara coloranti. Doar emotii placute! Recomandata inclusiv persoanelor vegetariene si vegane.
Prezentare Lotiune corporala spumanta de Lux Fruit Emotions fructul Dragonului ceai Alb: 200 ml
Producator Lotiune corporala spumanta de Lux Fruit Emotions fructul Dragonului ceai Alb: Greenland


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tags: Lotiune corporala spumanta de Lux Fruit Emotions fructul Dragonului ceai Alb, Lotiune corporala spumanta de Lux  fructul Dragonului ceai Alb