Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

GYARDINOPHYT 30ml OZONE NATURALES

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


GYARDINOPHYT 30ml OZONE NATURALES
   


GYARDINOPHYT 30ml OZONE NATURALES
 Denumire Comerciala

GIARDINOPHYT 30 ml

Status produs

Supliment alimentar

Substanta activa

Combinatii

Compozitie

Contine extracte vegetale de Cimbru, seminte de Marar, Cuisoare, Vetrice si extract de Propolis.

Indicatii

Combinatia de extracte naturale favorizeaza eliminarea parazitilor intestinali (giardia, oxiuri, ascari) cu puternica actiune antihelmintica si antimicrobiana, favorizează eliminarea gazelor din intestin (carminativ) , combate senzatia de voma si greata.

Ambalaj

Flacon 30 ml cu capac dozator in ml (1-6 ml)

Dozaj

1-3 ml, in putina apa, dimineata, in functie de varsta. Se recomanda cure de 7 zile consecutive dupa o pauza de alte 7 zile pentru prevenirea recidivelor.

Administrarea trebuie realizata la toti membrii familiei, in functie de varsta.

Descriere

Combinatia de extracte naturale favorizeaza eliminarea parazitilor intestinali (giardia, oxiuri, ascari) cu puternica actiune antihelmintica si antimicrobiana, favorizeaza eliminarea gazelor din intestin (carminativ), combate senzatia de voma ai greata.