Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Gemoderivat Muguri de Liliac - angina pectorala - 30 monodoze x 1.5 ml HOFIGAL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Gemoderivat Muguri de Liliac - angina pectorala - 30 monodoze x 1.5 ml HOFIGAL 

 

MUGURI LILIAC 30 monodz HOFIGAL
   MUGURI LILIAC 30 monodz HOFIGALIndicatii 

Contraindicatii: nu au fost semnalate pina acum. 
 

 

Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare (la indicatiile medicului).
 

 

Actiuni 

Coronarodilatator (favorizeza vasodilatatia arterelor coronare determin�nd cresterea irigatiei sanguine cardiace, amelioreaza oxigenarea si troficitatea miocardului).
 

 

Conditii de pastrare 

La temperatura de 15-25 C, in ambalajul original. 
A nu se lasa la indemina copiilor.
 

 

Administrare 

1 doza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mese. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta, etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile. 
La persoanele in varsta administrarea se va face in doze progresiv crescatoare pentru adaptarea irigatiei coronariene a cordului senil la un flux sanguin sporit.