Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

HOMEGAST 30cps MIRACOLUL PLANTELOR

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


HOMEGAST 30cps MIRACOLUL PLANTELOR


   


HOMEGAST 30cps MIRACOLUL PLANTELOR


INDICATII:
In special pentru diverse gastrite cronice, de exemplu gastrita superficiala, gastrita eroziva si gastrita atrofica etc., ulcer peptic si duodenal, dureri gastrice si balonari, hiperaciditate gastrica si disconfort gastric, dureri epigastrice, dispersie etc.
 
ACTIUNE:
1. Homegast intensifica metabolismul cerebral al proteinelor sintetizate si functia de reglare a achilibrului; astfel regleaza activitatea gastrointestinala si secretia glandulare ( de exemplu de pepsina) si sustine recuperarea dupa afectiunile gastrice.
2. Homegast sustine sinteza proteinelor la nivelul diverselor organe, ajuta microcirculatia si imbunatateste aportul de nutrienti catre tesuturile afectate. In acest mod opreste modificarile patologice cauzate de gastrita atrofica si ajuta procesul de vindecare.
3.Homegast accelereaza semnificativ sinteza nucleoproteinelor din timus, a celor de la nivelul splinei si a ADN-ului timusului, sporind astfel imunoreglarea organismului.
 
INGREDIENTE ACTIVE:
Evodia Lepta- frunze si ramuri..........90.25mg
Murraya Exotica alia Murraya Paniculatta- frunze si varfuri.....90.25mg
Zanthoxylum nitidum- radacini.....................................................90.25mg
Aucklandia lappa- radacini............................................................52.25mg
Scutellaria baicalensis- radacini..................................................38.00mg
Paeonia alba/ P. lactiflora- radacini.............................................38.00mg
Rehmania glutinosa- radacini......................................................38.00mg
Poria cocos.......................................................................................38.00mg
Contine celuloza microcristalina si clorofila
 
ADMINISTRARE:
1. Disconfort gastric comun (balonare, hiperaciditate, dispepsie): cate 2cps, de 2 ori pe zi, pana la reducerea simptomelor (aprox 15 zile)
2. Dureri gastrice si epigastrice: cate 2 cps, de 3 ori pe zi dupa mese, pana la reducerea simptomelor (aprox 20 zile)
3. Ulcer peptic si duodenal: cate 2 cps, de 4 ori pe zi (din 6 in 6 ore), pana la reducerea simptomelor (aprox 30 zile)
4. Gastrite cronice (superficiale, erozive, atrofice): cate 2 cps, de 2 ori pe zi, pana la reducerea simptomelor (aprox 40 zile)
5. Disconfort la nivvelul stomacului, dupa o masa copioasa sau consum de alcool in exces, 2 cps pot ajuta la reducerea simptomelor.
 
CONNTRAINDICATII:
In timpul administrarii a se evita bauturile alcoolice tari si cele carbogazoase cu aciditate ridicata sau cu un continut mare de zahar, alimentele prajite si fumatul.
Homegast are in compozitie ingrediente foarte eficiente, extrase din plante medicinale chinezesti pure, neiritante. Nu produce reactii chimice secundare, nu are efecte secundare si nu este toxic. Este absolut sigur pentru administrare pe termen lung.