Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

IMUNOPLUS 30cps PROMO VITA CARE

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


IMUNOPLUS 30cps PROMO  VITA CARE

   


IMUNOPLUS 30cps PROMO  VITA CARE


Beneficii:
ajuta la cresterea rezistentei organismului la infectii
este util persoanelor cu o imunitate scazuta, in pregatirea organismului pentru sezonul de iarna
este util in cazul infectiilor recurente si in perioadele de convalescenta dupa boala sau interventii chirurgicale

Compozitie:
Extract de Echinaceea purpurea...........................................125mg
Pulbere de Chimen negru (Nigella sativa).............................250mg
Excipienţi: amidon din porumb, stearat de magneziu

ACŢIUNE:
IMUNOPLUS este combinatia optima de echinacea si chimen negru . Ajuta la cresterea rezistentei organismului la infectii , crescand capacitatea de aparare a organismului impotriva infectiilor in general.

Este util persoanelor cu o imunitate scazuta, in pregatirea organismului pentru perioada de iarna si pentru refacerea organismului dupa perioade lungi de boala.

INDICAŢII:
IMUNOPLUS combina intr-o formula speciala, extract de echinacea si pulbere de chimen negru, doua imunostimulatoare naturale avand ca actiune potentarea reciproca a efectelor.

Extractul de echinacea are o actiune bacteriostatica si fungistatica demonstrata asupra Staphylococus aureus, Esherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Trichomonas vaginalis, Epidermophyton interdigitale si antivirala asupra virusului gripal si herpesvirusurilor.

Proprietatile antiinflamatoare ale extractului de echinacea se datoreaza continutului sau bogat in polizaharide, cea mai importanta fiind inulina.

Studiile au demonstrat eficienta extractului de echinacea in reducerea inflamatiilor si regenerarea celulara.

Efectul imunomodulator al chimenului negru, se manifesta prin detoxifierea organismului si eliminarea substantelor nocive din organism.

IMUNOPLUS, prin aceasta asociere, ajuta la cresterea rezistentei organismului la infectii crescand capacitatea de aparare a organismului impotriva infectiilor in general.

Este util persoanelor cu o imunitate scazuta, in pregatirea organismului pentru sezonul de iarna si pentru refacerea organismului, in cazul infecţiilor recurente si in perioadele de convalescenta dupa boala sau interventii chirurgicale, deoarece creste in mod natural imunitatea organismului.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :
Imunoplus este contraindicat femeilor insarcinate si celor care alapteaza, copiilor sub 18 ani si este interzisa asocierea produsului cu, corticosteroizi.

Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare.

Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :
1 capsulă /zi, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE :
Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI :
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.