Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail

Insomnie

Prin insomnie se intelege dificultatea de a adormi, precum si cea de a avea un somn fara intrerupere, toata noaptea. Ea reprezinta un semnal al oboselii organismului. Un om obosit adoarme in general greu sau chiar daca adoarme repede el se trezeste numai dupa cateva ore de somn si nu mai poate sa readoarma. Pentru acest lucru va recomandam pentru un somn linistit o cana calda de ceai sunatoare si 4 capsule de Somniferm + melatonina cu 2 ore inainte de culcare.

Somniferm + melatonina

Stoc: in stoc

insomnie pentru un somn linistit luati 4 cps cu 2 ore inainte culcare


Pentru prevenirea insomniei este preferabil sa va culcati si sa va sculati mereu la aceeasi ora respectand acest obicei si in zilele libere. Un adult sanatos trebuie sa doarma 6 - 8 ore pe zi, iar copiii ceva mai mult. Durata fiziologica a somnului variaza în functie de virsta si de individ. Astfel, nou-nascutul doarme aproximativ 20 ore, între 2 - 4 ani 14 - 16 ore, adolescentul 8 - 10 ore, adultul 7 - 9 ore iar virstnicul 5 - 7 ore. Cercetatorii au descoperit ca insomnia precede tulburările depresive, în conditiile în care se stia ca între aceste doua afectiuni exista o strinsa legătura. Deci, daca se trateaza insomnia se poate preveni depresia.
Ordoneaza dupa