Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

POLENOLECITINA 100gr INSTITUT APICOL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Indicatii: ca supliment nutritiv dietetic in stari de denutritie, anemii, stari carentiale asociate unor afectiuni cronice, sau convalescente dupa afectiuni hepatice; ...
   


POLENOLECITINA 100gr INSTITUT APICOL

Indicatii:
    
Indicatii: ca supliment nutritiv dietetic in stari de denutritie, anemii, stari carentiale asociate unor afectiuni cronice, sau convalescente dupa afectiuni hepatice; ca stimulent si tonic general in scaderea randamentului fizic si intelectual, surmenaj, oboseala.

Compozitie:
    
Produs granulat cu gust placut, dulce, usor de administrat. Lecitina vegetala contine fosfolipide totale (fosfatidilcolina, fosfatidiletanolamina, fosfatidilinozitol) – constituenti esentiali ai tuturor tesuturilor.

Administrare:
    
Copii:  1-2 lingurite la mesele de dimineata; Adulti: 3 lingurite pe zi, in cure de 4 saptamani. Administrarea produsului poate fi reluata dupa o pauza de 10 zile. Se va evita administrarea produsului, seara, inainte de culcare.

Actiuni:
    
Are rol de favorizare a proceselor de crestere si dezvoltare a organismului. Polenul recoltat de albine este bogat in proteine si aminoacizi, o gama larga de vitamine, enzime si saruri minerale si reprezinta o insemnata sursa naturala de antioxidanti. Mierea de albine contine glucide, mai ales glucoza si fructoza, zaharuri simple direct asimilabile.