Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

UNGUENT APIREVEN 30gr INSTITUT APICOL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Unguent Apireven pentru  reumatism cardio-articular , spondilita anchilozanta , reumatism articular , degeraturi, lumbago, sciatica, precum si pentru masajul sportivilor
Ambalare 30 gr.
   


UNGUENT APIREVEN 30gr INSTITUT APICOL

 Unguent apireven indicatii :
Reumatism acut si cronic, dureri reumatismale, musculare si articulare, lumbago, sciatica, degeraturi, precum si pentru masajul sportivilor.
Compozitie  Unguent apireven :
Venin de albine, nicotinat de metil, camfor, extract capsici, extract oleum hyosciami, intr-o baza de unguent usor penetrabila.
Administrare  Unguent apireven :
Se aplica in zonele dureroase, articulatiile bolnave sau in apropierea lor.
Crema se aplica in cantitati mici pe suprafetele de masat. Masajul se face usor, fara aplicarea de presiune pe tesuturi. Pentru un efect mai indelungat, zona masata trebuie acoperita cu un material din fibre naturale, de preferinta lana. Excesul de crema nu trebuie obligatoriu indepartat. Precautie: Crema nu trebuie aplicata in zona din jurul ochilor, gurii sau pe rani deschise, escare sau alte zone dechise.
Recomandari  Unguent apireven:
Reumatism cardio-articular , Spondilita anchilozanta , Reumatism abarticular , Degeraturi