Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

KAMAIANY 50tb STAR INTERNATIONAL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


KAMAIANY 50tb STAR INTERNATIONAL
Mentinerea tonusului general si a echilibrului hormonal;normalizarea menstruatiei si ovulatiei, prevenirea deficitului de fier; cresterea capacitatii de aparare impotriva infectiilor
   


KAMAIANY 50tb STAR INTERNATIONAL


Indicatii:
   
Mentinerea tonusului general si a echilibrului hormonal;normalizarea menstruatiei si ovulatiei, prevenirea deficitului de fier; cresterea capacitatii de aparare impotriva infectiilor;sindrom pre- si postmenopauza - iritabilitate, depresie, anxietate, bufeuri, transpiratii nocturne; prevenirea osteoporozei. Kamaiany este util in cresterea capacitatii de aparare naturala a organismului, intareste echilibrul psihic.

Compozitie:
   
Symplocos racemosa, Mesua ferra, Dharti loha, Glycyrrhiza glabra, Gumacacia, Abroma augusta, Commiphora myrrha, Praval bhasm, Caesalpinia pinea sappan, Saraca ashoka, Berberis aristata. Ingredientele contin in special vitamina C, minerale (calciu si zinc), acestea fiind necesare in reglarea metabolismului si a sistemului hormonal.

Administrare:
   
Adulti: 1-2 tablete, de 3 ori pe zi, minim 30 de zile. Copii: 1/2 tableta, de 3 ori pe zi. Kamaiany nu are efecte secundare nocive sau reactii adverse neplacute la dozele maxime recomandate. Nu se administreaza pe perioada ciclului menstrual.

Actiuni:
   
Kamaiany contribuie la mentinerea tonusului general si a echilibrului hormonal feminin. Plantele din compozitia sa sunt bogate in minerale, cum sunt zincul, calciul, fierul, in vitamina C, cu efecte directe asupra zonei genitale, contribuind la reglarea menstruatiei, la prevenirea aparitiei unui deficit de fier si a unei anemii consecutive, la cresterea flxului sanguin la nivelul zonei pelvine. Datorita calciului continut de Coral Pisti, este imbunatatita densitatea osoasa, fiind astfel prevenita osteoporoza, administrarea sa fiind benefica femeilor trecute de prima tinerete. Este util in sindroamele premenstruale, in pre- si postmenopauza.