Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

KETCHUP CU CONDIMENTE BIO 500ml BYODO

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


KETCHUP CU CONDIMENTE BIO 500ml

Ketchup-ul cu condimente este preparat din rosii proaspete, bine coapte cu ados de condimente naturale, fara fixatori care contin E-uri si conservanti.
   KETCHUP CU CONDIMENTE BIO 500ml


 Ketchup-ul cu condimente este preparat din rosii proaspete, bine coapte cu ados de condimente naturale, fara fixatori care contin E-uri si conservanti. Spre deosebire de ketchup-ul traditional, rosiile folosite de Byodo, coapte la soare si proaspat recoltate, sunt fierte in aburi imediat dupa spalare. Acest procedeu dezactiveaza enzimele si mentine gustul de fruct proaspat, ca si culoarea lui vie.

Ingrediente: apa, pasta de tomate (22% concentrat), zahar brut din trestie, otet din alcool, amidon de porumb, sare gema, condimente (1,52%), pudra de guma de guar ca agent de ingrosare, sirop caramel.