Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

AUR DERM CREMA SMIRNA 30ml LAURMED

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Produsul poate fi utilizat ca ADJUVANT în tratarea leziunilor cutanate, dermatoze, pielo-dermatite, hemoroizi externi, fisuri anale, varice, artritelor, arsurilor provocate de agenţi termici, chimici, radiaţii solare şi cobalto-terapi.
   


AUR DERM CREMA SMIRNA 30ml LAURMED
Poate fi utilizat ca ADJUVANT in tratamente dupa cobalto-terapie.
 
Produsul are un intens efect emolient, hidratant, protector, tonifiant, reconfortant, vitaminizant şi nu în ultimul rând curativ în afecţiuni cutanate printr-o puternică acţiune, antiinflamatoare şi cicatrizantă.
 
Produsul poate fi utilizat ca ADJUVANT în tratarea leziunilor cutanate, dermatoze, pielo-dermatite, hemoroizi externi, fisuri anale, varice, artritelor, arsurilor provocate de agenţi termici, chimici, radiaţii solare şi cobalto-terapie, deosebit de eficient contra acneei juvenile,în cazul plăgilor, arsurilor, ulcerului varicos se face toaleta plăgii după care se aplică crema în strat subţire şi se protejază cu un pansament steril.
 
Crema este deosebit de eficientă în tratarea muşcăturilor de ţânţari, păienjeni, a înţepăturilor de albine.
 
Fiind un produs natural, nu are efecte secundare, el potenţează efectul altor medicamente, caz în care trebuie consultat medicul dumneavoastră.
 
Precauţii:
Fiind produs nou si mai puţin studiat, utilizati-l in straturi subţiri.

Cereţi sfatul persoanelor competente daca boala evoluează bine sau nu. Nu este indicat pesoanelor care au antecedente, hipersensibilitate la rasina sau alergii la unul din ingrediente.
 
La gravide nu a fost studiat. De aceea se recomanda înainte de inceperea tratamentului sa fie consultat un medic dermatolog. In timpul tratamentului este recomandat: un regim alimentar adecvat (fara carne).
 
Mod de administrare: uz extern
Pentru obţinerea unor rezultate bune, se va aplica crema pe locul afectat curat de doua ori pe zi.