Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Lipogel pentru ingrijire Unghii Fly-Fly 50 ml

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Lipogel pentru ingrijire Unghii Fly-Fly 50 ml

La Vitrine Magique


   


Lipogel pentru ingrijire Unghii Fly-Fly 50 ml

La Vitrine Magique

PREZENTAREA PRODUSULUI Lipogel pentru ingrijire Unghii Fly-Fly : tub de 50ml e.

COMPOZITIE Lipogel pentru ingrijire Unghii Fly-Fly : Aqua - Ceteareth  15 (and) Glyceryl Stearate -  Caprylic/Capric Triglyceride - Isopropyl Myristate - Aloe Barbadensis Leaf Juice - Cetyl Alcohol - Glutamic Acid, Aspargine, Lysine, Phenylalanine - Propylene Glycol (and) Diazolidinyl Urea (and) Methylparaben (and) Propylparaben - Sodium Hydroxide Carbomer BHA -  Aroma  -2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol.

CONTRAINDICATII Lipogel pentru ingrijire Unghii Fly-Fly : nu s-au constatat.

MOD DE UTILIZARE Lipogel pentru ingrijire Unghii Fly-Fly : se aplica in fiecare seara pe unghii si pe zonele adiacente acestora, prin masare, pana la absobtia completa. Se recomanda folosirea impreuna cu Solutia A si Solutia B, cu care se fac bai din 3 in 3 zile, alternandu-le.

Producator Lipogel pentru ingrijire Unghii Fly-Fly : Insectfarm