Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

LIVECOM 50tb STAR INTERNATIONAL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


LIVECOM 50tb STAR INTERNATIONAL
Livecom are actiune de protectie a ficatului, contribuie la regenerarea sa. Ajuta la scaderea trigliceridelor, diminuand incarcarea cu grasimi a celulelor ficatului
   


LIVECOM 50tb STAR INTERNATIONAL


Indicatii:
   
Adjuvant in terapia icterului, infectiilor ficatului;ajuta la scaderea acumularii de grasime in ficat;sustinerea functiilor hepatice in unele afectiuni tumorale; toxiinfectii alimentare, abuz de alcool, consum de stupefiante;administrare pe timp indelungat a unor medicamente (citostatice, contraceptive, barbiturice);tulburari biliare, scaderea poftei de mancare.

Compozitie:
   
Picrorhiza kurroa, Phyllanthus urinaria, Piper longum, Eclipta alba, Mandur bhasm, Andrographis paniculata, Gumacacia. Ingredientele au un continut ridicat de carbohidrati, esteri si eteri ai acizilor grasi in catena lunga si potasiu, un amestec de glicozizi amari (phylantina) si substante aromate de natura terpenica cu actiune eupeptica, apetisanta, stomahica si antibacteriala, glucozide; ulei aromat cu gust picant, asemanator celui de Zingiber (ghimbir) care stimuleaza pofta de mancare.

Administrare:
   
Adulti: 1-2 tablete, de 3 ori pe zi, minim 30 de zile. Copii: 1/2 tableta, de 3 ori pe zi. Livecom nu are efecte secundare nocive sau reactii adverse neplacute la dozele maxime recomandate.

Actiuni:
   
Livecom are actiune de protectie a ficatului, contribuie la regenerarea sa. Ajuta la scaderea trigliceridelor, diminuand incarcarea cu grasimi a celulelor ficatului, este util in corectarea tulburarilor consecutive infectiilor, abuzului de alcool, droguri (medicamente, stupefiante). Livecom poate fi utilizat ca adjuvant in tratamentul icterului, infectiilor (hepatite); contribuie la reglarea functiei biliare. Stimuleaza pofta de mancare.