Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

PULBERE DE "CACTUS DE SMOCHINE" DR.NOPAL 330gr MADAL TRADING

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Nopalul cunoscut ca şi cactus de smochin,este o plantă care aparţine familiei de cactuşi Opuntia, pe numele latin Opuntia ficus indica.
   


PULBERE DE "CACTUS DE SMOCHINE" DR.NOPAL 330gr MADAL TRADING

Ajută slăbirea.

Favorizează tranzitul intestinal normal.

Reglează glicemia şi colesterolul ... Cu un aliment natural pentru sănătate: Are conţinut ridicat de fibre, astfel ajută slăbirea şi detoxifierea Favorizează digestia şi tranzitul intestinal normal Reglează glicemia şi colesterolul Favorizează funcţia sistemului cardiac şi circulator Creşte conţinutul de fibre al alimentelor şi scade indexul glicemic

Este ajutor pentru sportivi

Ce este Nopalul ?

Nopalul cunoscut ca şi cactus de smochin,este o plantă care aparţine familiei de cactuşi Opuntia, pe numele latin Opuntia ficus indica.

Are multe componente cu efect favorabil şi din acest motiv consumul este din ce în ce mai răspândit.

Este bogat în fibre alimentare, conţine mai multe minerale şi vitamine.

Conţine 17 feluri de aminoacizi din care 8 sunt de importanţă vitală.

Compoziţia sus menţionată practic are efect pozitiv asupra metabolismului şi a digestiei.

Acest fel de cactus din deşert, reglează greutatea corporală, scade greutatea corporală la cei supraponderali.

Efectul benefic asupra metabolismului se evidenţiază prin energia zilnică crescută şi buna dispoziţie.

Efectul benefic al Nopalului este demonstrată prin multe studii clinice.

Efectul Dr.Nopal Aproape în toate cărţile care se ocupă cu subiectul Nopal se menţionează că,efectul nu depinde doar de soi, ci întotdeauna depinde de locul cultivării, creştere şi prelucrare. Este importantă calitatea solului şi clima corespunzătoare.

La fel cum variază gustul şi calitatea cartofilor şi a salatei în funcţie de locul cultivării,aşa şi la plantele medicinale ne putem aştepta la calitate diferită.

La efectul cactusului Nopal trei lucruri sunt decisive: în primul rând trebuiesc folosite produse Nopal care au conţinut mucinic ridicat, în al doilea rând la consumul Nopal se consumă multe lichide. Dr.Nopal este obţinut din Nopal de cea mai bună calitate, astfel efectul este garantat.

Poate cel mai important este să consumăm cantitate corespunzătoare de praf Nopal, altfel nu obţinem efect dorit.

Un studiu american a dovedit că, zilnic trebuiesc consumate 15 grame de Nopal pentru scăderea în greutate necesară.

Această cantitate este foarte uşor de obţinut prin consumarea zilnică de trei ori a 5 grame de praf Nopal, amestecat cu lichide şi consumat înainte de mese.