Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Oţet Nera Plant de mere cu măceşe, 250ml

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Antioxidant. Vitaminizant. Depurativ.
   


Oţet Nera Plant de mere cu măceşe, 250ml

Produs natural obținut din pulpă de măceşe (Rosa canina) și Oțet Nera Plant de mere și miere.
Cum acţionează?

    Antioxidant
    Vitaminizant
    Imunostimulator
    Vasodilatator arterial
    Antiinflamator
    Antilitiazic
    Depurativ
    Diuretic
    Hepatoprotector

Pentru ce se recomandă?

    Stres oxidativ
    Avitaminoze
    Imunitate scăzută
    Convalescenţă
    Gripă, viroze, febră
    Oboseală fizică şi intelectuală
    Circulaţie periferică deficitară
    Artrită reumatoidă
    Afecţiuni renale
    Afecţiuni hepatice, dischinezie biliară
    Obezitate, supraponderabilitate

Ce ingrediente conţine?

Mere mature sănătoase (Malus domestica) - 27%, pulpă de Măceşe (Rosa canina) - 10%, excipienți: apă, miere de albine, fructoză, glucoză, zaharoză, drojdie de panificație.
Ce proprietăţi are fiecare ingredient?

Fructele de măr conţin substanţe active necesare organismului pentru o bună funcţionare (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importată sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.

Măceșul este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de măceş conţin cantităţi mari de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale), dar şi vitamine precum: A, B1, B2, B3, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca revigorant în virozele sezoniere. În paralel cu efectele antivirale, testate în timp, măceşului i s-au atribuit şi alte valenţe terapeutice: menţine buna funcţionare a vaselor capilare şi normalizează circulaţia sanguină. Au, de asemenea, efect antiinflamator, antioxidant, gastroprotector, imunostimulent, antidiareic.

Sunt utilizate cu rezultate semnificative în alergii, ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant în afecţiuni imunitare, ca tonic şi regenerant pentru copii şi vârstnici, ca ameliorator al simptomelor determinate de dismenoree. Combat anxietatea, palpitaţiile, greţurile, viermii intestinali şi cresc secreţia biliară – fapt care le recomandă în afecţiunile ficatului.

Mierea de albine conține minerale, vitamine și enzime care o fac un puternic energizant natural.

Fructoza, glucoza, zaharoza conservă produsul. Sunt elementele necesare fermentaţiei alcoolice, prima etapă în obţinerea oţetului.

Drojdia de panificație mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia.

Cum se utilizează produsul?

Intern:

    în salate şi mâncăruri, după gust.
    câte 1 linguriţă (copii) sau câte 1 lingură (adulţi) de 3 ori/zi înaintea meselor principale, diluat în apă, ceai sau sucuri.

A se păstra bine închis, la temperatură constantă.

În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Mod de prezentare: recipient de sticlă transparentă, a 250ml