Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

MASCA PEEL-OFF CU PAPAYA ORGANIQUE

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


MASCA PEEL-OFF CU PAPAYA
   


MASCA PEEL-OFF CU PAPAYA

MASCA PEEL-OFF CU PAPAYA

 

 

Proprietati: Masca exfolianta cu papaya este o masca alginata din ingrediente naturale recomandata pentru exfolierea si regenerarea tenului.

Papaya este un fruct bogat in papaina.

Aceasta enzima proteolitica digera proteinele si asigura eliminarea celulelor moarte localizate in straturile superioare ale stratului cornos.

Papaina este un ferment natural care ""re-invata"" pielea sa respire si sa se hraneasca prin straturile noi de celule cu capacitate sporita de absorbtie care urca la suprafata.

Masca contine precursori ai angininei si ai sintezei de prolina, doi aminoacizi recunoscuti pentru actiunea de regenerare a celulelor.
Utilizare:  Se prepara o lingurita de pudra cu doua lingurite de apa la temperatura de 20º C si se amesteca viguros timp de 1 minut pana cand se obtine o pasta omogena.

Se aplica pasta imediat pe fata. Masca se plastifica in 5 minute de la aplicare. Se lasa sa actioneze mininm 15 minute.

Se inlatura apoi dintr-o bucata.


Prezentare masca Peel Off papaya: 30 g