Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

MEGA IMUN 30CPS PROMO 50% VITA CARE

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


MEGA IMUN 30CPS PROMO 50% VITA CARE

   


MEGA IMUN 30CPS PROMO 50% VITA CAREBeneficii :
* ajuta imunitatea si sanatatea celulara
* este un antioxidant general
* sprijina organismul in apararea impotriva stresului oxidativ
* poate avea efecte benefice in mentinerea capacitatii organismului de a absorbi oxigenul
* combate deterioarea prematura a celulelor in urma agresiunii cu toxine

-Compozitie :
* Extract din fructe de Schisandra chinensis.........350mg
* Excipienţi : amidon din porumb

-ACŢIUNE :
-MEGAIMUN ajuta imunitatea si sanatatea celulara, este un antioxidant general, poate actiona impotriva radicalilor liberi, sprijina organismul in apărarea impotriva stresului oxidativ si poate avea efecte benefice in mentinerea capacitatii organismului de a absorbi oxigenul.

-INDICAŢII:
-Megaimun este un produs ce are la baza un extract din fructe de Schisandra chinensis(fructul cu cinci gusturi), planta ce este este folosita pentru o gama larga de afecţiuni: antiinflamator – blocheaza producerea metabolitilor, previne distrugerea tisulara fara a interfera cu capacitatea organismului de a se apara impotriva infectiilor; protector hepatic exceptional: antimutagenic, antitoxic, anticancerigen; protejeaza membrana si previne necrozarea hepatocitelor, mentine nivelul de glutation hepatic, stimuleaza sinteza glicogenului si a proteinelor, reduce nivelul transaminazelor serice, amelioreaza metabolismul acizilor biliari in ciroza, carcinom hepatic, icter, hepatite virale si alcoolice, reface tesutul hepatic dupa hepatectomie, adaptogen: stimuleaza selectiv functiile organismului ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar, creste capacitatea organismului de a raspunde rapid la stres fara expunerea indelungata la efectele negative ale cortizolului, reduce efectele cardio si hepatotoxice ale chimioterapiei, reduce riscul aparitiei cancerului de piele secundar expunerii la toxice carcinogene, antioxidant, reda frumusetea si strslucirea pielii in eczeme, urticarii, candidoze, alergii si alte afectiuni dermatologice, imbunatateste respiratia in congestie pulmonara, astm si emfizem.

-Megaimun prezinta efecte benefice in mentinerea capacitatii organismului de a absorbi oxigenul, poate fi o importanta sursa de substante imunomodulatoare ce pot influenta pozitiv organismul in adaptarea acestuia la conditiile de mediu, combate deterioarea prematura a celulelor in urma agresiunii cu toxine si poate reprezenta o alternativa eficienta de refacere a organismului in afectiuni oncologice si a bolilor degenerative.

-ATENŢIONĂRI SPECIALE :
-Megaimun nu se recomanda in caz epilepsie, tensiune intracraniana, ulcer peptic si femeilor insarcinate.
-Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare.
-Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata.
-Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 săptamani.

-MOD DE ADMINISTRARE:
-1 capsula /zi, inainte de masa, timp de minim 3 luni

-FORMA DE PREZENTARE :
-Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

-MENŢIUNI:
-A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
-A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui.
-A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
-Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.